Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity na síti: Vignerová s novými vlasy a make-up trik Jennifer Aniston

13. ledna 2018 | 06:00

Prolustrovaly jsme pro vás sociální sítě slavných a vybraly ty nejzajímavější příspěvky! Co se dělo tento týden? Zlaté glóby, dovolená Victoria´s Secret andílků, syn Jessicy Alby a nový účes Anety Vignerové!

Celý týden se nesl v duchu předávání Zlatých glóbů, kterými rezonovala kampaň Time´s Up, kterou podpořila většina z hostů. Americký časopis Instyle zveřejnil video s několika celebritami, jak přichází na afterparty. Mrkněte:

Video se připravuje ...
Zlaté glóby 2018: Emily Ratajkowski nebo Chris Hemsworth jdou na afterparty! • VIDEO: Instagram.com/instylemagazine

Na události nechyběla ale ani třeba Emma Watson (27), která má novou ofinu, která jí nesmírně sluší, a potkala se tam se Susan Sarandon (71), Natalii Portman (36) nebo Evou Longoriou (42). Jejich společná fotka je ve fotogalerii! Mimochodem, jak je možné, že Susan Sarandon vypadá pořád tak skvěle?

Demi Lovato (25) překvapila svým nedávným postem z pláže, ke kterému připojila velmi osobní a upřímný komentář. Zpěvačka má navzdory svému nízkému věku za sebou už hodně. Bojuje s bipolární poruchou a v minulosti byla závislá na drogách a alkoholu. Také trpěla anorexií a bulimií. Na jednoho člověka až až. Kvůli svému zdraví si dala i na nějaký čas oddych od hudby a sociálních sítí, ale zdá se, že teď prožívá šťastné a spokojené období.

"Takže, na téhle fotce se mi nelíbí má stehna, ale přidávám ji, protože na ní vypadám tak šťastně a tento rok jsem se rozhodla, že se vzdám perfekcionismu a sebekritiky. Naučit se mít ráda svoje tělo takové, jaké je, je pro mě výzvou, ale změnilo mi to život," napsala Demi k fotce, kterou najdete ve fotogalerii.

Jessica Alba (36) přivítala rok 2018 více než dobře. Narodil se jí syn Hayes a s manželem Cashem Warrenem (39) oslavila 14. výročí! A samozřejmě nechybí ani beauty okénko. Kdo změnil účes tentokrát? Vzdát se svých dlouhých vlasů se rozhodla Miss 2009 Aneta Vignerová (30). Nyní se pyšní delším mikádem na ramena. Jak jí to sluší, uvidíte ve fotogalerii! Podle nás jí to sluší moc! Navíc se ještě dozvíte, jak na dokonalé líčení rtů podle Jennifer Aniston (48)!

 

Autor: Lucie Houdková