Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zimní inspirace: Jak nosit prošívané kabáty a bundy

V prošívané bundě vám nebude zima.
13. ledna 2018 | 06:00

Prošívané bundy a kabáty jsou velkým hitem této zimní sezony. Někdo je miluje, jiný nenávidí. Péřový trend se nosí i do města, jeho nošení má však svá pravidla.

Světové módní přehlídky udaly zimní trend, který velí: S prošívanými bundami do města! Velmi praktický kousek, který v zimě spolehlivě zahřeje, je však třeba umět nosit.

Zapomeňte na verzi s kapucí, která působí sportovně, vhodnější bude třeba detail kožešiny. Při výběru vsaďte na barevnost, zazáříte zejména v červené, žluté, zelené a růžové. Chybu však neuděláte ani s khaki nebo černou. Pokud chcete být opravdu výrazná, pořiďte si bundu v metalickém odstínu zlaté nebo stříbrné.

Některé kousky mají pásek pro zvýraznění pasu, pokud si prošívanou bundou nejste jistá, určitě volte právě tyto kousky. Dojem útlého pasu vám vždy dodá trochu více sebevědomí. Zkuste zaexperimentovat a klidně přidat pásek ze své vlastní sbírky.

3879214:gallery:true:true

Na sebe si už neberte nic objemného, vždy jde o to, s outfitem si pohrát. Pokud máte kratší bundičku, přidat k ní můžete i kalhoty do zvonu, pokud však volíte delší variantu, noste k ní pouze úzké kalhoty nebo kalhoty rovného střihu. Prošívané bundy můžete samozřejmě nosit i se sukněmi a šaty.

Prošívané bundy nosí i celebrity. Kendall Jenner se zamilovala do výrazné metalické bundy, ve které jí opravdu nikdo nepřehlédne. Bundu doladila elegantním šátkem, koženkovými kalhotami a lakovanými botami na podpatku.

3879222:gallery:true:true

Podívejte se na video s dalšími povedenými outfity:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/All New Fashion Trends/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová