Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Účes podle Beyoncé: Jak dosáhnout objemu i bez příčesku?

Video se připravuje ...
Účes podle Beyoncé: Jak dosáhnout objemu i bez příčesku?
VIDEO: Adam Balažovič
21. prosince 2017 | 06:00

Pokud sledujete Beyoncé na Instagramu, mohli jste si všimnout, že poslední dobou si oblíbila účes "na palmičku". Falešný culík na temeni hlavy a nekonečný objem a vlny. Ve videu se dozvíte, jak na to!

Beyoncé účes nosí ve více variantách. S většími vlnami i se svými přirozenými kudrlinkami. To se pak objem tvoří snadno!

Bohužel, vždy když jsem se o takový účes pokoušela sama, rozhodně jsem jako Beyoncé nevypadala. Díky kadeřnici Marcele Krausové ze salonu Michala Zapoměla jsem se tomu ale dost přiblížila, když vezmete v potaz odlišnost mých vlasů. Nikdy jsem neměla takový objem! 

K účesu potřebujete jedno pírko, gumičku, lak na vlasy, hřeben s kovovou špičkou a případně sypký pudr a krepovačku. Základem pro účes jsou polodlouhé, ale nejlépe dlouhé vlasy. Čím delší, tím větší samozřejmě bude objem. Prvním krokem je navlnění vlasů, a to žehličkou nebo kulmou. Vyberte si způsob, který je vám příjemnější. My jsme zvolily žehličku, protože díky tomu jsou vlny volnější. 

Pokud máte jemné vlasy bez objemu, pomůže vám k němu minikrepovačka, kterou použijete jen na vlasy blízko hlavy. Nakrepujte jen ty vlasy, které jdou pak lehce schovat pod vrchní prameny. Měla jsem potom asi třikrát víc vlasů než obvykle a nejlepší na tom je, že objem drží celý den, ne jako v případě, kdy vlasy natupírujete a za pár hodin zase zplihnou.

Pak si vezměte k ruce hřeben s kovovou špičkou a oddělte vlasy od ucha k uchu. Na nejvyšším bodě hlavy udělejte culík. Gumičku pak schovejte pomocí jednoho pramenu, který obmotáte okolo culíku. Zafixujte ho pírkem, které umístíte zespoda do culíku. Díky tomu bude držet pěkně nahoře! Pak už jen culík utáhněte a prameny rozprostřete. Poté ještě můžete dotočit jednotlivé prameny. Nakonec zafixujte lakem.

Autor: Lucie Houdková