Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zapomeňte na černou obuv: Inspirace, jak nosit barevné boty v zimě

Vínové botky naleznete letos téměř ve všech obchodech.
3. prosince 2017 | 06:00

Upínáte se v zimě jen k tmavým outfitům a ráda byste do nich přidala alespoň trochu barvy? Tak si kupte jedny barevné boty, ty se naučte kombinovat nejrůznějšími způsoby. My vám přinášíme inspiraci, která vás jistě zaujme.

Máte plný botník bot a kromě světlých letních sandálků v něm nenajdete žádné barvy? Tak to je velká chyba. S barevnými botami si můžete pohrát, obzvlášť v zimě je uvítáte, protože si stačí vzít třeba černý kabátek, šedé kalhoty a k těm výrazné růžové kotníkové boty.

Letos se v obchodech s obuví objevilo mnoho barev. Převládají zejména vínová a červená. Vínové botky kombinujte třeba s kabátem v hořčicově žluté barvě. Uvidíte, že si tuto kombinaci zamilujete. Skvěle vypadají i lakované boty. Jejich lesk ještě mnohem víc outfity ozvláštní. Lakované boty v barvě je těžší sehnat, nabízí je obchodní řetězec Forever 21 za 899 Kč nebo Zara za dvojnásobek ceny, v zahraničí je seženete v levném Primarku.

3808959:gallery:true:true

Pokud upřednostňujete jiné barvy než vínovou, tak největší výběr barevné obuvi nabízejí obchody Humanic a Mango, kde najdete nepřeberné množství barev jako růžovou, fialovou, oranžovou nebo i žlutou a zelenou.

Jak tedy kombinovat další barvy? Khaki vypadá skvěle s béžovými tóny. Co zkusit něco opravdu netradičního? Třeba žluté boty, které vypadají dobře se zelenou nebo modrou barvou. Pokud se těchto bláznivějších kombinací bojíte, vsaďte zkrátka na menší doplňky. Doplňte barevné boty o šál nebo klobouk ve stejných barvách a zbytek outfitu nechte neutrální. 

3809331:gallery:true:true

Inspirujte se outfity v naší fotogalerii:

Video, kde najdete další outfity s vínovými botami:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/All New Fashion Trends/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová