Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejhorší outfity týdne: Katie Holmes v divném retru a Rihanna s ponožkami v pantoflích

  • 5. prosince 2017 | 06:00

    Často obdivujeme styl celebrit. Ne vždy se jim však povede upoutat pozornost tím správným způsobem. I ony můžou šlápnout při výběru oblečení vedle. Některým se to stane zřídka, jiné se objevují v úděsných outfitech každý den. Která žena se minulý týden oblékla nejhůř?

  • Katie Holmes (38)

    Katie Holmes
    Autor: profimedia.cz

    Kdybychom vyhlásily soutěž "poznejte celebritu", tak byste u této postavičky v klobouku byli nejspíš ztraceni. Herečka Katie Holmes je k nepoznání. Má nový účes, je bez make-upu a na sebe oblékla retro kabát s podivnými velkými knoflíky. Vždy stylová herečka tentokrát nejspíš vytáhla oblečení ze skříně své babičky a tohle retro jí opravdu nesluší.

    Podívejte se ve videu na outfity, kde naopak Katie vypadá skvěle:

    Video se připravuje ...
    Styl podle Katie Holmes • VIDEO: youtube.com/CelebrityFRC/BPŽ

  • Tara Reid (42)

    Tara Reid
    Autor: profimedia.cz

    Vyhublá herečka Tara Reid byla na události Hollywood Christmas Parade. Ukázala se v červeném roláku, který končí proklatě vysoko, v bokových džínách, které naopak začínají proklatě nízko, a v nevkusných flitrovaných válenkách. Sněhově bílý chlupatý kabátek celou situaci příliš nezachránil.

  • Rihanna (29)

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz

    Rihanna je rozhodně po většinu času módní ikonou, tentokrát se jí to však opravdu nepovedlo. Na Letišti JFK v New Yorku se objevila v outfitu, který nemá s módou nic společného. Tepláky a ponožky v pantoflích, a navrch podivně beztvarý oversized kabát. Chápeme, že na dlouhé lety je potřeba zvolit outfit, který je především pohodlný, ale tohle už je zkrátka moc.

  • Larsa Pippen (43)

    Larsa Pippen
    Autor: profimedia.cz

    Larsa Pippen se přátelí s rodinou Kardashian, a tak dokonce i její outfity s Kardashiankami korespondují a jsou odvážné a velmi na tělo. Tento sportovní overal si oblékla do dětské tvořivé dílny, kam doprovázela Kourtney Kardashian. Hodil by se však spíše na sport.

  • Bella Hadid (21)

    Bella Hadid
    Autor: profimedia.cz

    V crop topu a bez podprsenky se ukázala Bella Hadid, která si sice může odvážné modely dovolit díky své dokonalé postavě, ale mohla zvolit méně roztrhané džíny a nejlépe nějaké s vysokým pasem. 

  • Anketa

    Která slavná žena tentokrát šlápla vedle?
    Autor: profimedia.cz

    Anketa
    Který outfit je podle vás nejhorší?
    Katie Holmes
    12 %
    Tara Reid
    57 %
    Rihanna
    14 %
    Larsa Pippen
    17 %
    Bella Hadid
    0 %
    Hlasovalo: 77 čtenářů
    Děkujeme za Váš hlas!

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.