Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Do své ženy se zamiloval, když jí zjistili rakovinu kůže! Zemřela mu v náručí!

Video se připravuje ...
Manželka mu zemřela na rakovinu. Ze smrti viní lékaře.
VIDEO: Celebrity News
30. listopadu 2017 | 06:00

Poslední vydechnutí jako z antické tragédie. Milující manžel se nedokáže smířit s tím, že jeho žena umírá, přesto ji až do konce drží v náručí. Příběh Bena Debona, který se rozhodl podělit se o svůj srdcebol s veřejností, je dojemnou ukázkou toho, jak těžké je srovnat se se skutečností, že milovanou osobu již nikdy nespatříte.

Ti, kteří prožili smrt někoho blízkého, moc dobře vědí, že v životě neexistuje nic bolestivějšího. Mnozí tvrdí, že psychická bolest je daleko horší než ta fyzická a zlomené srdce pravděpodobně může způsobit i infarkt. Minimálně tak určitě bolí.

Když umře starý člověk, není to pro rodinu lehké, ale lze říci, že takový je život. Pokud zemře mladý člověk, jedná se o bytost, která zdaleka nevyčerpala své možnosti, a navíc je pro okolí její odchod strašným šokem. Manželka Bena Debona, které bylo v době smrti pouhých 29 let, trpěla rakovinou kůže již tři roky. Lékaři pravděpodobně podle rodiny její potíže podcenili. Pravou diagnózu se dozvěděla v okamžiku, kdy poznala svého budoucího muže.

Ben se do něžné blondýnky bláznivě zamiloval a neodradil ho ani fakt, že jí byla diagnostikována rakovina kůže v pokročilém stadiu. Rozhodli se vzít a společně bojovat a nemoc porazit. Na svatební cestu se rozhodli jet do Austrálie, tam také prožili nejkrásnější chvíle svých životů. O tři měsíce později Leah umírá v náručí svého milujícího manžela. "Držel jsem ji a díval se jí do očí až do posledního dechu."

Bolestí zničený Ben nevěděl, jak se má s prázdným tmavým místem v srdci vypořádat. Proto odjel znovu do Austrálie, kde na místech prvních líbánek zanechal fotografie a popel své ženy.

Nejlepším lékem na takové trápení je však podělit se o něj, a tak se Ben rozhodl vyprávět svůj příběh skrze televizní pořad, který mimo jiné také mapuje jeho duchovní cestu po Austálii. Zároveň tak upozornil na hrozby rakoviny kůže. "Mohla tady ještě být, mohli jsme toho tolik prožít. Stačilo začít ji léčit dříve," říká zdrcený muž.

Autor: kaj