Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Veronika Arichteva natáčí pokračování První republiky a chce založit rodinu

Video se připravuje ...
12. listopadu 2017 | 06:00

Veronika Arichteva (31) se v nejbližších dnech vrhne se svými seriálovými kolegy na natáčení další řady oblíbené První republiky. Prozradila nám, že Magdalena bude mít mnohem více prostoru, takže se už moc těší. Také přiznala, že už myslí na zakládání vlastní rodiny!

Jak to vypadá s vaší rolí tety – trávíte s Nikol a jejím miminkem hodně času?
Jelikož bych chtěla mít časem své děti, tak se snažím s nimi trávit pokud možno co nejméně času, aby mě to neodradilo. Takže roli tety zastávám obstojně, napíšu, jak se mají, Nikča pošle fotku, já řeknu, jak je to krásné, a tím to končí.

Takže se u vás ve trojce nerozmohla dětská horečka?
Asi ne, ale ani jedna z nás – s Marťou – nejsme žádná mladice, Martina ještě víc než já, takže asi čas pořídit si rodinu bude muset přijít. Uvidíme, Nikča byla takový ten vykopávač a my pak budeme čerpat z jejích rad a zkušeností. Pokud se dopustí nějakých chyb ve výchově, budeme mít od ní už předem nalajnované, co dělat a co ne.

Prý už brzy bude začínat natáčení další řady První republiky. Je to pravda?
Ano, začínáme teď v půlce listopadu, už jsem četla asi první tři scénáře a musím říct, že mě to dost baví. Samozřejmě i kvůli tomu, že Magdalena tam má velký prostor. Už se na to moc těším.

Podívejte se na video, kde Veronika Arichteva přiznává, co se naučila při natáčení První republiky!

Video se připravuje ...
Veronika Arichteva: Díky První republice jsem se naučila jíst příborem • VIDEO: Adam Balažovič

Jsme tu obklopeny kabelkami – kolik jich tak doma máte?
Jsem hrozný syslík, takže jich mám hodně, některé jsou třeba staré i patnáct let. Teď se budeme – já a manžel – stěhovat, tak jsem musela udělat trochu čistku a spoustu kabelek jsem odevzdala mamince, ať se tím probere a zbytek třeba vyhodí. Samozřejmě se nejedná o žádné drahé a značkové kousky. S věkem jsem přišla na to, že mi stačí pár kabelek, které jsou dražší, vydrží a dají se snadno kombinovat. Mám teď oblíbenou kabelku Bree a potom Pradu, kterou jsem dostala k třicátinám. To je asi nejdražší kabelka, jakou mám. Potom je tam černá klasika, a protože mám ráda velké tašky, tak ještě pár těch a nějaká psaníčka.

Když si vybíráte kabelku, co musí mít?
Záleží na tom, k jaké příležitosti je, ale mám ráda velké tašky a je skvělé, když má taková taška postranní kapsičky, protože jsem děvče, které dělá věci hodně s rozvahou. Musím mít kapsičku na klíče, na lesk, na sluchátka a na cigarety, abych to nehledala. Večer už to mám samozřejmě všechno v té velké střední kapse, takže ta organizovanost mi dlouho nevydrží, ale z domova odcházím s tím, že to mám hezky uspořádané.

Chlapi vždycky říkají, že ženy mají v kabelce klíče, telefon a bordel, takže s tím souhlasíte?
Absolutně! Já například tam mám hlavně bordel a pak pár základních věcí, které potřebuji a bez kterých nemohu být. To jsou peníze, klíče od domu, rtěnka a lesk.

Rtěnku s leskem máte jen v jedné barevné variantě?
Mám jich samozřejmě víc, ale mě baví hodně podobné odstíny. Mám ráda oranžovou, červenou a růžovou, takže v těchto barvách jich mám v kabelce několik.

Co je ve vašem šatníku tím stěžejním prvkem pro stávající sezonu?
Před časem jsem si koupila sukni, která vypadá spíš jako velká deka, kterou na sebe zapnete, je z Ripley, je kostkovaná a ze silnějšího materiálu. Tu teď tahám hodně často. Jinak miluji saka a kožené bundy a džíny. Chodím víceméně v tom stejném stylu. Nemám ráda výstřihy a krátké sukně. Letos by prý měly frčet třásně a kostky, tak to snad letos nějak zvládnu!

Video se připravuje ...