Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nenechte své vlasy zoufale volat o pomoc

6. listopadu 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Myslíte si, že bez drahé kosmetiky a dlouhých hodin strávených v kadeřnickém salónu nemůžete mít krásné a zdravé vlasy jako hvězdy z titulních stran lesklých časopisů? A že mít krásné a zdravé vlasy musí být nutně náročné pro vaši peněženku? Omyl! Prozradím vám jedno docela jednoduché tajemství a poradím vám, co byste měli dopřát svým vlasům, pokud chcete, aby byly pevné, lesklé a zdravé. 

Vždycky jsem patřila k ženám, pro které jsou krásné a zdravé vlasy důležité. Chci působit upraveně nejen v práci, ale i ve svém soukromí. Důvod je jednoduchý, chci se líbit. Ale bez zdravých vlasů, které jsou korunou každé ženy, to jde dost těžko.

O své vlasy jsem vždycky pečovala. Přesto před necelým rokem začaly moje vlasy vypadat dost nezdravě. Byly vysušené, lámaly se a dokonce mi i vypadávaly. Byla jsem z toho nešťastná, přesněji řečeno zoufalá.

Se svým trápením jsem se svěřila své kamarádce. Byla to ona, kdo z nás dvou měl vždycky problematické vlasy, ale teď to bylo obráceně. Její vlasy byly, na rozdíl od těch mých, lesklé, pevné a zdravé. A já jsem jí je záviděla. Ptala jsem se jí, jak je to možné.

Autor: Clinical nutricosmetics, komerční prezentace

Kamarádka mi vysvětlila, že i vlasy potřebují vitaminy, aby se mohly ubránit všem těm negativním vlivům z okolí, a pokud nejsou vyživovány zevnitř, je jen otázkou času, kdy začnou volat zoufalé SOS a nepomůže jim už ani sebedražší vlasová kosmetika. Poradila mi tříměsíční vlasovou kúru Clinical Hair-Care, se kterou má ona sama jen ty nejlepší zkušenosti a která je za rozumnou cenu běžně k dostání v lékárnách.

Už po několika týdnech se kvalita mých vlasů začala zlepšovat. Vlasy mi přestaly vypadávat, byly lesklejší, snadněji se upravovaly a já jsem byla spokojenější. Po třech měsících už mé vlasy znovu zářily zdravím. A svou pevností mi mou vitaminovou péči vrátily i mé nehty.

Nevím, jak vy, ale já už své vlasy nikdy nenechám volat zoufalé SOS. Budu jim pravidelně dopřávat vlasovou kúru Clinical Hair-Care. Protože zdravé vlasy jsou nejen krásné, ale i nenáročné a češou se a upravují tak nějak samy!

Více informací o tom, jak Clinical Hair Care funguje se dozvíte na www.clinical.cz/jak-to-funguje

Autor: Clinical nutricosmetics, komerční prezentace