Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak poznáte, že se mu líbíte? Tyhle signály ho prozradí!

27. října 2017 | 06:00

Má o vás opravdu zájem, nebo vás bere jen jako chvilkové pobavení? Pokud se vám zalíbil nějaký muž a ráda byste věděla, jestli jsou tyto pocity vzájemné, pozorujte těchto pár jednoduchých signálů. Díky nim totiž snadno poznáme, že o nás muži mají opravdu zájem. Které signály to jsou? 


Pokud mu dáte své telefonní číslo a on vám hned druhý den zavolá nebo napíše, můžete si být téměř jistá, že vašemu kouzlu podlehl. Snaží se s vámi neustále trávit čas? Pak máte vyhráno! Existují však i jiné způsoby, díky kterým zjistíte, že mu vaše přítomnost není úplně lhostejná.

Sledujte řeč těla

Řeč těla může prozradit opravdu mnoho. Pokud se vás váš objekt zájmu často dotýká, je to kvůli tomu, že se mu líbíte, a ne kvůli tomu, že by rád sahal na ostatní. Pokud se vás často dotýká na rukou, můžete si být téměř jistá, že vám vaše sympatie opětuje. Jedná se totiž o velmi intimní gesto. Natáčí se tělem směrem k vám, abyste ho dobře viděla? Pokud ano, snaží se získat vaši pozornost. Neustále s vámi laškuje a snaží se vás rozesmát? Je váš!

Laskavost je jeho druhé jméno 

Chce vám neustále pomáhat, nosí vám do práce malé dárky a koupí lístky na film, který chcete tak moc vidět? Chce vám například pomoct s autem? Pak to rozhodně znamená, že na vás chce zapůsobit. Buďte však obezřetná. Pokud tyhle všechny milé věci dělá pro více lidí, může to vypovídat o jeho dobré povaze. Pokud se k vám ale chová jinak než k ostatním, pak si můžete být jistá, že vás tajně miluje.

Zároveň si všímejte toho, jak se chová, když spolu trávíte čas. Vybírá k vašim schůzkám romantická místa, kde býváte sami dva? Pak jste si jeho srdce rozhodně získala!

A co jiné dívky? 

Pokud s vámi mluví o ostatních ženách, může to být ze dvou důvodů. Buď se mu líbíte a chce, abyste žárlila, nebo vás bere jen jako kamarádku a chce od vás poradit. Pokud často hovoří o tom, že stále nemůže najít tu pravou, možná se vám snaží naznačit své přání, abyste tou pravou byla vy.

Mluví často o svých bývalých slečnách a vytahuje se? Dejte si pozor, abyste nebyla jen další trofejí v pořadí! Jestliže neustále srovnává ostatní dívky s vámi a jeho věta většinou končí slovy "není jako ty", pak si můžete být jistá, že chce jenom vás.

Zamilovanost nám může pěkně zkomplikovat život. Jak? Odpověď najdete v našem videu:

Video se připravuje ...
Gábi se nebojí zeptat: Jak nám zamilovanost komplikuje život • VIDEO: Adam Balažovič

Autor: Aneta Pařízková