Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Víme, jak na hebké nožky! Podzimu vládne epilace

9. října 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Na podzim je pokožka citlivější a náchylnější k podráždění. Vítr a chladný vzduch způsobuje její vysušenost a špatnou prokrvenost. Proto se vyplatí nepodceňovat péči o ni. Braun představuje unikátní řešení v oblasti holení, masáže a regenerace kůže, a to v pohodlí domova. Dopřejte pokožce mimořádnou péči a připravte ji na zimu!

Epilace prokrví a rozjasní pokožku

Proměnlivé podzimní počasí dává naší pokožce pořádně zabrat. Pleť je dehydratovaná, šupinatí a svědí. Aby kůže zůstala stále jemná, je třeba ji důkladně hydratovat a prokrvovat. Samostatnou kapitolou v péči o pokožku je holení. Holit suché a podrážděné nohy tradičním způsobem – žiletkou, nikomu z nás určitě neprospěje. Nebojte se proto zkusit šetrnější variantu holení pomocí epilačních strojků Braun, které vaši pokožku nejen zvláční, ale i prokrví. „Se správným použitím epilátorů Braun je odstraňování chloupků prakticky bezbolestné, jednoduché a pohodlné. Je to ideální způsob pro ty, kteří chtějí dosáhnout bezchybných výsledků v pohodlí vlastního domova,“ říká Adam Boulding, zodpovídající za vývoj produktů ve společnosti Braun.

Autor: Procter and Gamble

Nemáte s epilátorem zkušenost? Zkuste nový epilátor Braun Silk-epil 5

Braun představuje nový epilátor Braun Silk-épil 5, který je vhodný především pro mladé dívky, které s epilací nemají mnoho zkušeností. Braun Silk-épil 5 disponuje unikátním systémem čtyřiceti pinzet, které odstraní i ty nejjemnější chloupky malé jako zrnko písku (0,5 mm). Na podzim oceníte především vysokofrekvenční masážní stimulaci, která vaši pokožku prokrví a rozjasní. Nástavec, vhodný pro začátečnice, holí a epiluje zároveň, takže si i nezkušené zvyknou velmi rychle a ocení snadné a pohodlné použití. Hebká pokožka vám navíc vydrží až čtyři týdny! 

Promasírujte svou pokožku s Braun Silk-épil 9

O zjemnění pleti se na podzim postará epilátor Braun Silk-épil 9 SkinSpa. Pomocí kombinace Wet & Dry technologie s inovativními exfoliačními kartáčky vaši pleť důkladně prokrví a rozjasní. Okamžité výsledky přístroje tkví v procesu exfoliace, tedy v péči unikátních masážních nástavců, které jsou až šestkrát účinnější než ruční masírování pokožky. Ty nejenže odstraní odumřelé buňky, ale navíc kůži dokonale hydratují a obnovují tak přirozený jas a pružnost pokožky. Epilátor je k tomu účinným nástrojem proti zarůstání chloupků.

Autor: Procter and Gamble

Odstraňte své chloupky natrvalo s Braun Silk-expert IPL

Chcete se zbavit chloupků natrvalo? Přesně po vás je pak určen přístroj Braun Silk-expert IPL, který využívá nejrychlejší technologii intenzivního pulzujícího světla (IPL). Ta účinně přerušuje cyklus růstu chloupků. Senzor téměř nepřetržitě detekuje tón vaší pokožky a přizpůsobuje jí tak intenzitu záblesku. To je nesmírně důležité, protože odstín vaší pokožky se v různých partiích liší.  Jedna procedura trvá pouze osm minut a ošetřit můžete všechny části těla včetně obličeje. Odstraňování chloupků s Braun Silk-expert IPL je navíc téměř bezbolestné. Konečně si tedy můžete dopřát tu nejprofesionálnější péči z pohodlí vašeho domova.