Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Hřejivé a stylové: Nosí se chlupaté oblečení! Zkusíte ho také?

8. října 2017 | 06:00

Teploty ještě úplně neklesly, ale vy už teď nevíte, jak se zahřát? Nebo se jen postupně připravujete na větší zimu? Tak si musíte pořídit alespoň jeden chlupatý kousek, který opravdu umí zahřát!

K tomu, abyste zůstala v teple a stále vypadala skvěle, není lepší cesta než si pořídit nějaký pořádný chlupatý kousek. Letos na podzim si užijeme společnost kožešiny nejen na kabátech a vestách. Nově ji najdeme i na svetrech, a dokonce i na bomberech. Svetry se navíc mohou pochlubit nejen kožešinou třeba na rukávech, ale i chlupatou texturou, do které se dá parádně zachumlat.

Reserved, 599 Kč
Autor: archiv firem

Umělá kožešina se pak navíc objevuje i na čepicích, botách a kabelkách. Oblíbeným kouskem jsou také takzvané letecké bundy, které jsou kožešinou vyteplené zevnitř. Na povrch se kožešina dostává v podobě límce.

Kousky, kterým by se rozhodně měly vyhnout ženy s větší velikostí, jsou vesty, kožešinové kabáty a chlupaté svetry. Chloupky mají totiž tendenci přidávat kila. Naopak si můžete užívat doplňků a bot s kožešinou nebo bund, které mají kožešinu zevnitř, a tak také perfektně zahřejí.

Nový kousek si určitě najdete v naší fotogalerii:

Podívejte se na video, jak nosit kožešinové kabátky!

Video se připravuje ...
Inspirace, jak nosit kožešinové kabátky. • VIDEO: youtube.com/Hairstyles & Fashion/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová