Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Sérum proti lámání vlasů a antioxidační krém

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Sérum proti lámání vlasů a antioxidační krém
VIDEO: Adam Balažovič
9. října 2017 | 06:00

Co jsme opět vyzkoušely za novinky v kosmetice? Tentokrát to byly sérum proti lámání vlasů, pleťový krém s antioxidanty, oční linky ve fixu a tekutá rtěnka.

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Co jsme vyzkoušely tentokrát?


Antioxidační denní krém Urban Skin Defense, Nivea , 150 Kč
Autor: archiv firem
Antioxidační denní krém Urban Skin Defense, Nivea, 150 Kč

Nový krém od Nivey je jako stvořený pro nás městské ženy. Obsahuje antioxidanty, zelený čaj, takže pomáhá pleti bojovat s vnějšími vlivy. Také obsahuje kyselinu hyaluronovou, takže pleť skvěle hydratuje.

Má SPF 20 a hodí se pro každý typ pokožky. Jde o lehký krém s gelovou texturou a svěží vůní. Na pleti zanechal mastnější film, ale zaujal mě svým složením a vůní, takže šanci bych mu rozhodně dala!


Sérum proti lámání vlasů, Yves Rocher, 159 Kč (100 ml). Koupíte na www.yves-rocher.cz
Autor: archiv firem
Sérum proti lámání vlasů, Yves Rocher, 159 Kč (100 ml)

Pro dlouhé vlasy je pohromou stav, kdy začnou být suché, třepit se a následně lámat! Tomu by mělo zabránit nové sérum od Yves Rocher. Může se aplikovat do vlhkých nebo i do suchých vlasů. Po nanesení vlasy pročešete a je to, nemusí se oplachovat.

Konzistenci má lehkou, gelovou, sérum není olejové. Do konečků mi stačilo množství dvou "pumpnutí". Sérum vlasy okamžitě vstřebaly, nezatížilo je to a na dotyk byly hladší. To je můj první dojem z přípravku. Zda by konečky dokázal zachránit, to posoudit nedokážu!

Tekutá rtěnka Lush Temperament, odstín Bubbly, 469 Kč

Tekutá rtěnka Lush, Temperament, odstín bubbly, 469 Kč. Koupíte na www.lush.com
Autor: archiv firem


Rtěnka vypadá nezvykle, vůbec by mě nenapadlo, že to patří na rty! Jedná se tedy o tekutou rtěnku, má měkký aplikátor a měla by být hydratační a rty nevysušovat. Na rtech byla poměrně příjemná – rty byly hebké a nelepila. Odstín Bubbly je výrazně růžový s perletí.

První použití mě ale příliš nepřesvědčilo. Když opomenu odstín, který mi nesedl, tak rtěnka vytvořila na rtech mapy. To může být ale způsobeno i tím, že rty jsem měla trochu sušší.


Oční linky Tattoo Liner, Kat Von D, Trooper Black, 580 Kč

Pro Kat Von D, o které jsme psaly zde, jsou protáhlé černočerné linky ikonické. Očekávala jsem tedy, že z očních linek z její dílny budu naprosto ohromená. Upřímně řečeno mě ale trochu zklamaly, a to hlavně svou pigmentací. Oceňuji ale měkký a poddajný aplikátor, který na víčku vůbec neškrábe, jak se mi to stává u některých tužek.

Měly by být voděodolné, a tím pádem dlouhodržící, ale na konci dne už rozhodně nevypadaly tak, jako bych si je zrovna nakreslila. Koupíte je exkluzivně na www.sephora.cz. K dostání jsou i v jemnější tmavě hnědé.

Oční linky Tattoo liner, Kat von D, Trooper black, 580 Kč. Koupíte exkluzivně na www.sephora.cz
Autor: archiv firem

Zaujala vás některá z novinek? Na další díl se můžete těšit opět v pondělí. Starší díly si můžete pustit ZDE!



Autor: Lucie Houdková