Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drama Sereny Williams: Porod provázelo mnoho komplikací, musela být týden v nemocnici

Video se připravuje ...
Příběh těhotenství tenisové šampionky Sereny Williams, který sdílela na své sociální sítě
VIDEO: youtube.com/Alexis Ohanian
14. září 2017 | 12:00

Zástupci floridské kliniky, kde Serena přivedla svoji holčičku na svět, po porodu informovali veřejnost, že všechno je v pořádku a porod proběhl bez komplikací. Jenomže tenisová hvězda porodila už 1. září a následující týden musela strávit v nemocnici. Pokud by něco podcenila, šlo o život nejen jí, ale i miminku. Se svým příběhem se fanouškům svěřila na sociálních sítích.

Serena Williams(36) strávila po porodu své dcerky Alexis Olympie Ohanian šest dní v nemocnici. Důvodem byly zdravotní problémy, které měly přímou souvislost s  plicní embolií, s kterou tenisová šampionka bojovala v roce 2011.

Proto jí musely být podávány medikamenty bránící vzniku krevních sraženin, které by mohly vážně ohrozit zdraví její i jejího potomka. „Měla jsem mnoho komplikací. Každý den jsem musela brát léky, nemohli jsme nic podcenit,“ potvrdila tenistka.

Podívejte se na fotky novorozené Alexis, které Serena sdílela na sociálních sítích:

"Teď je pro mě nejdůležitější mé dítě. Do této doby jsem byla zvyklá se starat jen sama o sebe. O mé zdraví, potřeby. Často si teď říkám: ´opravdu zvládnu být dobrou matkou?´“ přiznává tenistka. Už nyní však Serena přemýšlí o návratu na kurty. Objevit by se chtěla na Australian Open v roce 2018.

Serenu tedy na kurtech nějakou dobu neuvidíte, zato máte ale jedinečnou možnost vidět takové tenisové hvězdy, jako je například Roger Federer nebo Rafael Nadal, a to rovnou v praze! Sledujte novinky o pražském Laver Cupu, který se bude hrát už za týden.

O tom, jak probíhal porod tenisové legendy se dočtete ZDE >>>

Autor: pan, iSport.cz