Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Může vám kvůli sexu narůst větší zadek?

  • 12. září 2017 | 06:00

    Někteří lidé tvrdí, že to, jaký máte sexuální život, může mít vliv nejen na velikost vašeho pozadí, ale celkově na tvar postavy. Je opravdu možné, že s bohatším sexuálním životem se vaše tělo proměňuje?

  • Vliv mají hormony


    Autor: shutterstock
    Mnoho lidí je přesvědčeno, že během sexu se do těla vyplavují hormony, které mají vliv na změnu tvaru postavy. V laických diskusích se řeší, že když se žena miluje, její tělo se začne připravovat na rozmnožování a měnit tak tvary.

  • Estrogen zaobluje tvary


    Autor: shutterstock
    Během sexu se do těla dostávají hormony, jako je oxytocin nebo dopamin, ale mluví se také o tom, že čím více sexu žena má, tím vyšší je hladina estrogenu. Estrogen se poté podepisuje na tom, jak naše tělo vypadá. Zaobluje totiž tvary.

    Odborník vysvětluje, jak vidí naše nedostatky při sexu muži. Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Vidí muži naše „nedostatky“ při sexu? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

     

  • Odborníci nesouhlasí


    Autor: shutterstock
    Pokud budeme žít opravdu aktivní sexuální život a budeme pravidelně dostávat dávky hormonů s ním spojených, může na to naše tělo reagovat? V tomto případě tak, že se změní naše proporce? Odborníci s názorem, že byste kvůli sexu mohla mít větší zadek, nesouhlasí. Do těla se během sexu hormony dostávají, ale nevylučují se dlouhodobě, takže je vyloučeno, že by sex mohl mít takový vliv. Není ani dokázáno, že by sexuální aktivita zvyšovala hladiny estrogenu na takovou hodnotu, která by mohla ovlivnit tvar vaší zadnice.

    Podívejte se, jak se fotí sexy fotografie, můžete je mít také a je jedno, kolik vám je let:

    Video se připravuje ...
    Sexy i ve čtyřiceti! Podívejte se, jak se fotí smyslné fotografie. • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Sex vytváří svaly


    Autor: shutterstock
    Sex je samozřejmě jistou sportovní aktivitou, při které svaly dostávají zabrat, speciálně pokud se mu věnujete pravidelně a intenzivně. Jsou polohy, které jsou náročnější než jiné. Stejně jako při pravidelném tréninku v posilovně můžete mít díky sexu pevnější tvary.

  • Sex dodává sebevědomí


    Autor: shutterstock
    To, že kvalitní a spokojený sexuální život má vliv na psychické a fyzické zdraví, je ovšem fakt, který je dokázaný. Pokud budete mít dobrý sex, budete mnohem sebevědomější a spokojenější a na první pohled budete zářit. Dobrý sex
    a sebevědomí jdou samozřejmě ruku v ruce s tím, jak začnete vnímat vlastní tělo, budete ho mít víc ráda a cítit se v něm dobře. A to je taky kouzelné.

Diskuse ke článku
.