Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ljuba Krbová z Ulice prozradila, co čeká Aničku Liškovou

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
9. září 2017 | 06:00

Ljuba Krbová (59) strávila třítýdenní letní dovolenou v exotických dálkách se svou jedinou dcerou Annou Marií (30) a nemohla si tento zážitek vynachválit. Nám prozradila, jak se bude vyvíjet příběh její postavy v seriálu Ulice.

Ljubo, vy jste teď měla takovou zajímavou dějovou linku v Ulici, jak to s vaší postavou bude pokračovat dál?
Byla to linka sice herecky velmi vděčná, ale byla hodně ponurá, takže jsem moc ráda, že nová sezóna všechny moje trable znova převáží na druhou stranu a bude to zase mnohem veselejší.

Měla jste během léta čas si trochu odpočinout?
Já si čas na odpočinek najdu vždycky. Moc ráda cestuji a tyto prázdniny jsem cestovala se svou dcerou. Byly jsme spolu v Barmě a Kambodži a bylo to moc pěkné. I když je tam teď období dešťů a všichni nás varovali, tak bylo skvělé, že tam bylo málo turistů i na těch nejfrekventovanějších místech. Byly jsme hodně na venkově, kde se nám líbilo nejvíc, a asi největší objev pro mou dceru byli lidé. Já jsem tam byla už potřetí. Jsou tam lidé hrozně usměvaví, pozitivně naladění, ačkoliv jsou z našeho pohledu velice chudí, žijí šťastný život, i když někdy velmi tvrdý.

Podívejte se, s čím Anička v podání Ljuby Krbové bojovala v loňské sezóně Ulice:

Video se připravuje ...
Anička se nedokázala vyrovnat s tíživou životní situací a propukla u ní psychická porucha • VIDEO: Nova tv

Jak dlouho jste tam strávily?
Tři neděle.

Co vás do těch končin pořád táhne?
Ráda poznávám a fotím a vždycky mě nejvíc baví lidé. Ptají se mě, jak se s nimi dorozumívám. Stačí málo, když chcete, tak se dorozumíte vždycky, rukama, nohama, to je jedno.

Fotíte jen domů do šuplíku, nebo i vystavujete?
Jednou za čas udělám výstavu, ale je to hrozně práce. Pro kamarády vždycky na Vánoce nebo k narozeninám dělám kalendáře z mých fotek. Teď jsem dostala dokonce svou první profesionální zakázku.

Takže hodíte herectví na hřebík a budete cestovat po světě a fotit pro cestovatelské magazíny?
To nehrozí. Myslím si, že je dobré, když je člověk rozkročen trochu do široka. Obohacuje ho to i jeho vlastní profesi a získá trochu nadhledu a nemá pocit, že některé nedůležité věci jsou důležité.

Tři týdny jste byly s dcerou intenzivně dennodenně spolu, zjistila jste o ní něco, co jste ještě nevěděla?
Jelikož je to můj jediný exemplář, tak jsme ve velmi úzkém kontaktu a známe se navzájem skrz na skrz. Spíš mě bavilo dívat se na tu zem, ve které jsem byla už potřetí, jejíma očima a věci, které už mě nepřekvapovaly, vidět znova jako exotické a překvapivé.

Na co jste u své dcery nejvíc pyšná?
Jsem na ni celkově pyšná, je to krásná, sebevědomá, chytrá mladá ženská!

Video se připravuje ...