Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Preppy kostka se vrací! Kam a s čím ji můžete nosit?

11. září 2017 | 06:00

Trendy se stále mění a trendem tohoto podzimu bude jednoznačně preppy kostka. Myslíte si, že je oblečení s tímto potiskem příliš usedlé? Tak my vás vyvedeme z omylu!

Preppy kostka se vrátila a letos na podzim byste v šatníku měla mít alespoň jeden kousek s tímto potiskem. Nejčastěji se objevuje na kabátech, sáčkách, kalhotách, sukních, ale najdete ho i na halenkách a doplňcích. Tento vzor se nehodí pouze pro konzervativní dámy do kanceláře, užije ho i mladší generace, a to i mimo kancelář.

Tento vzor se objevuje zejména v hnědých a šedých barvách. Je dobře kombinovatelný, skvěle vypadá nejen s bílou a černou barvou, která je vhodná zejména pro minimalistky. Pokud se chcete zvýraznit, doplňte tento vzor o barvy, jako jsou červená, vínová, hořčicově žlutá a tmavě zelená.

Těm, co si nejsou příliš jisté kombinováním, doporučujeme držet se více při zemi a kombinovat kostku pouze s dalšími kousky bez vzorů. Pokud však víte, že máte velký cit pro módu, zkuste zaexperimentovat a dát kostkovaný vzor dohromady třeba s pruhy nebo květinami.

Zara, 899 Kč
Autor: archiv firem

Jak nosit preppy kostku? Inspirujte se ve videu!

Video se připravuje ...
Inspirace, jak nosit kostku • VIDEO: youtube.com/Mimi Ikonn/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová