Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Rozkoš pro muže: Jak dlouho by měl trvat ideální orální sex?

  • 7. září 2017 | 06:00

    Snad každá z nás už tuto sexuální aktivitu provozovala. Možná vám hlavou probíhala otázka: Jak dlouho je tak akorát? Samozřejmě chcete partnera potěšit a záleží vám na tom, aby si to užil, ale na druhou stranu, přestože jste velkorysá, nechcete to dělat do nekonečna!

  • Předehra nebo samostatný akt


    Autor: shutterstock

    Důležité je si říct, jestli je to orální stimulace, která má sloužit pouze jako předehra a nažhavení na další dovádění, nebo jestli je to rychlovka, která má vést rovnou k vyvrcholení. Pokud je to jen předkrm před hlavním chodem, stačí opravdu jen pár minut. Pokud je to jednorázová záležitost, je možné, že strávíte v jeho rozkroku delší dobu.

  • Záleží na míře vzrušení


    Autor: shutterstock
    Každý je originál, a tak se nedá měřit délka orálního sexu globálně. Všechno je individuální a samozřejmě, že pokud budete začínat od nuly, strávíte orální stimulací mnohem delší dobu, než když už bude partner pořádně vzrušený.

    Odbornice radí, jak uspokojit muže rukou, podívejte se:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Tohle by tedy mohla být ideální délka uspokojování


    Autor: iStock
    Mnoho mužů orální sex zbožňuje a mnohdy by ho upřednostňovali dokonce před běžným sexem. Je to pravděpodobně kvůli tomu, že při něm nemusí dělat vůbec nic, jen se soustředit na vlastní potěšení. Při sexu od začátku do vyvrcholení vydrží průměrný muž tak pět až sedm minut, takže to znamená, že by ideální orální sex měl trvat něco pod sedm minut.

  • Důležité vědět


    Autor: shutterstock
    Chlapi si neměří, jak dlouho strávíte v jejich klíně, užívají si té pozornosti. Když budete mít unavenou čelist, můžete použít různé jiné techniky, které nejsou tak náročné, nebo si pomoci rukou. Použijte lubrikační gel na kořen penisu, vezměte ho do ruky a špičku penisu dážděte pusou, navodíte mu pocit, jako byste ho měla v ústech úplně celého.

     

Diskuse ke článku
.