Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kopřiva výrazně napomáhá ke zrychlení metabolismu

6. září 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Taky máte pocit, že všechny návody jak zhubnout, se stále točí jenom kolem stravování a sportu? No, ono se tak úplně není čemu divit, váha většinou skutečně souvisí hlavně s tím, co jíme a jestli máme dostatek pohybu. Metabolismus je ale ošemetná věc a každému nefunguje jako švýcarské hodinky, ať se snaží sebevíc - ne a ne zhubnout.  

Není kopřiva jako kopřiva

Zasvěceným je Forskolin, tedy kopřiva indická, známá také pod názvem indická šalvěj nebo koleus. Jedná se o rostlinu, která pochází z oblasti Indie a vyskytuje se i na Srí Lance nebo v Nepálu. Již po staletí se její blahodárné účinky využívají v Ájurvédě, tedy v 5 000 let starém medicínském systému, který je považován za matku novodobé medicíny. Blahodárný extrakt z indické kopřivy byl objeven až v roce 1974 v Indii! Znáte nejnovější přírodní metodu hubnutí?

Autor: http://cz.forskolinactive.com/

Snažíte se zhubnout a výsledky se nedostavují?

Pokud chcete snížit svou váhu, aktivním pomocníkem vám může být výtažek z kopřivy indické a to v tobolkách jako přírodní doplněk stravy. Mezi ověřené prodejce tohoto doplňku stravy patří například Forskolin ACTIVE. Názory lidí, kterým tento doplněk stravy pomohl k vytoužené váze, si můžete přečíst na jejich webových stránkách a nechat se tak inspirovat zkušenostmi těch, kterým Forskolin pomohl.

Další blahodárné účinky

Účinná látka Forskolin se stala předmětem mnohých klinických studií a tady je výpis dalších účinků, které jsou pro náš organismus maximálně příznivé.

• pozitivní vliv na srdce
• podporuje spalování uložených tuků
• uvolňuje svalového napětí
• stimuluje krevní tlak
• pozitivní vliv na funkci dýchacích cest
• povzbuzuje celkovou funkci metabolismu

Autor: Shutterstock.com

Pokud se chcete dozvědět více informací o tabletkách, které jsou často označovány jako nejnovější a nejúčinnějším produktem pro přirozené hubnutí, čtěte ZDE.