Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

5 důvodů, proč muži nemají rádi misionářskou polohu

  • 5. září 2017 | 06:00

    Misionářská poloha je snad tou nejklasičtější polohou, jaká existuje. Právě proto ji někteří milují a jiní se jí vyhýbají, protože nechtějí zapadat do zaběhlých stereotypů. Samozřejmě, že má mnoho různých vylepšení a obměn. Ať už patříte mezi fanynky nebo do té druhé skupiny, možná vás bude zajímat, co si o téhle poloze myslí muži. Víme, co se jim na ní nelíbí.

  • Není moc na co koukat


    Autor: shutterstock
    Muži chtějí výhled, dívat se na vaše křivky, vzrušuje je pohled na odhalené partie, které nemají šanci vídat tak často jako váš obličej. Ten je totiž téměř výhradně v jejich zorném poli při misionářské poloze. Je to jistě romantické, tisknout se k sobě a hledět si zhluboka do očí, ale není to tak vzrušující jako okukovat jiné části vašeho sexy těla.

  • Hrozná dřina


    Autor: shutterstock
    Zatímco vy ležíte na zádech a užíváte si veškerý komfort, muž musí při téhle poloze trošku máknout. V podstatě je veškerá aktivita na něm a jistě musíte všechny uznat, že to opravdu mnohdy bývá docela slušný tělocvik. Velká náročnost na fyzičku je tedy dalším důvodem, proč muži preferují jiné polohy.

    Podívejte se, jak radí odbornice s masáží penisu:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak probíhá kurz masáže penisu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Takhle to dělají naši rodiče


    Autor: shutterstock
    Takhle to dělají taky prarodiče. Je to tak, dělají to všichni a to je právě to, proč se někteří misionářské poloze vyhýbají. Je to nuda, je to staré, přece nebudeme jako páprdové! Co člověk, to názor, v každém případě nikdy neuškodí dát do sexu trochu invence a fantazie!

  • Kam s rukama


    Autor: shutterstock
    Muž se musí při téhle poloze zapřít, aby vás zcela nezavalil svou tíhou. Mohl by si dát ruce pod vás, aby se alespoň trochu dotýkal vašeho těla. Opřít se o ně vedle vás v klasické poloze kliku se mnohdy zdá být mnohem víc jako cvičení v posilovně než sex. Prostě je to dřina.

    Podívejte se, jak odbornice radí, jak ho uspokojit rukou lépe, než to dokáže sám:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Kam se koukat


    Autor: shutterstock
    Misionář je poloha náročná nejen na fyzičku, ale také na grimasy. Nemůžete se pořád dívat tomu druhému do očí, protože si pak připadáte jako psychopatický sériový vrah. Pomáhá líbání, ale to také nejde dělat do nekonečna, člověk se totiž při té fyzické aktivitě udýchá. Takže, kam tedy s očima?

Diskuse ke článku
.