Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Letos se neobejdete bez klobouku, čepice nebo baretu! Co si vybrat?

3. září 2017 | 06:00

Pokrývka hlavy je v chladných podzimních měsících naprostou nutností! Jedná se totiž nejen o stylový, ale i praktický doplněk. Na výběr je z mnoha stylů i barev. Pojďte se podívat, jaké pokrývky hlavy letos opravdu frčí.

Čepice, klobouky, barety, turbanové čelenky i kšiltovky, jen si vybrat. Všechny dokážou dokonale ozvláštnit jinak jednoduchý outfit, ochránit nás před studeným větrem, a dokonce i zakrýt mastné či poletující vlasy.

Jedním z velkých trendů jsou barety, jak klasické, tak s kšiltem. Baret i klobouk vám vykouzlí šarm, a pokud se na takto elegantní záležitost necítíte, určitě uvítáte klasickou teplou čepici. Ty se letos nejčastěji prodávají s kožešinovou bambulkou.

Na čepicích se často objevují výšivky, brože nebo různé nápisy. Vyrábí se čepice jak z klasických materiálů, jako je vlna, tak třeba ze sametu. Nezapomíná se ani na minimalistky, které upřednostňují naprostou jednoduchost, a tak můžete vybírat i z úplně jednoduchých a jednobarevných čepic. V takovém případě se vyplatí pořídit si kvalitnější kousek, třeba z kašmíru. 

Tu pravou čepici pro letošní chladné dny si můžete vybrat v naší fotogalerii.

Nevíte, jaký účes si udělat pod svou novou čepici? Tak se podívejte na video.

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Udělejte si krásný účes pod čepici nebo helmu. Stačí kulma a sponky! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

 

Autor: Markéta Tošnarová