Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vladimír Kratina o nové roli v Ulici: Sado-maso neprovozuju

22. srpna 2017 | 06:00

S novou postavou v oblíbeném seriálu Ulice, kterou ztvárnil herec Vladimír Kratina (65), budou mít diváci možnost seznámit se už dnes večer. Michal je sládek v pivovaru ve Velkém Březnu, ale hlavně láska z mládí Věrky Marečkové. Jak zamíchá s osudy hlavních hrdinů?

Vladimíre, prozraďte, jaká je vaše nová role v Ulici?

Hraju sládka, který se původně jmenoval Slávek, ale protože se zřejmě někomu nelíbilo spojení sládek Slávek, protože to zní legračně, dostal jsem jméno Michal. Já jsem s tím jménem spokojen.

S rolí jste také spokojen?

Samozřejmě, hrát sládka je příjemné, točíme ve skutečném pivovaru, komu by se to nelíbilo? Pivo mám rád, ale je pravda, že víno piju raději. Pivo si dám tehdy, když den předtím vypiju hodně vína. Jiné neřesti nemám. Drogy neberu, sado-maso neprovozuju, tak snad jen to víno.

Kde se ten váš Michal v Ulici vzal?

Michal býval velkou láskou Věrky Marečkové. Poznali se kdysi na chmelové brigádě, pak se ale Věrka zamilovala do Luboše a láska skončila. Náhoda zařídí, že se Michal s Věrkou po více než čtyřiceti letech zase potkají, mrkají na sebe...

Jasně, stará láska nerezaví...

To už bych moc prozrazoval. Mně se líbí, že to bude mít pěkný vývoj. S Milenkou Steinmasslovou a Rosťou Novákem se točí báječně, jsou to zkušení kolegové, takže tady není žádný problém.

Je vám Michal v podání Vladimíra Kratiny sympatický? Co by měla Věrka udělat? Odejít od manžela a užít si zbytek života s energickým mužem, pro kterého má pořád slabost, nebo pokušení odolat? Hlasujte v naší anketě.

Měla by se Věrka rozvést a utéct se svojí dávnou láskou Michalem?
85,8%
14,2%
Děkujeme za Váš hlas!
139 hlasů
23 hlasů

Podívejte se na video, co vás čeká tento týden v Ulici:

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Vztah Davida a Aleny je v krizi, Věrka a Karla neuvěří vlastním očím • VIDEO: TV NOVA/bpž

Všechny novinky o seriálu Ulice se dočtete ZDE >>>

Autor: red, TV Nova