Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Masturbujte! Zhubnete, a ještě si posílíte imunitu

  • 20. srpna 2017 | 06:00

    Orgasmus má jak na vaši psychiku, tak i na vaše zdraví jen samý dobrý vliv. Proč si ho tedy nedopřát každý den, když nás tak těší? Zjistěte, čemu všemu orgasmus prospívá, budete mít o důvod víc si ho dopřát ještě dnes!

     

  • Imunitní systém

    Autor: shutterstock
     

    Orgasmus posiluje schopnost těla bránit se všem mimotělním i vnitřním atakům. Díky pravidelnému pohlavnímu styku nebo sebeukájení pomáháte svému tělu posilovat imunitní systém. Američtí vědci navíc dokázali, že lidé provádějící sex pravidelně mají větší množství imunoglobulinu A, což je látka, která pomáhá bojovat například proti chřipce a nachlazení. Orgasmus navíc prokrvuje a okysličuje ženské pohlavní orgány, což vám může pomoci s bojem proti močovým infekcím nebo infekcím děložního hrdla.

    Orgasmus vám může pomoci zachránit vztah. Jak to?

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak na nás působí orgasmy a dobrý sex • VIDEO: Adam Balažovič

  • Stres

     

    Autor: shutterstock

    Pocítit orgasmus je skvělá a zaručeně úspěšná metoda, jak se uvolnit v psychicky náročných situacích. Během pohlavního styku a především během orgasmu tělo uvolňuje hormony, které vyvolávají pocit štěstí. Díky orgasmu proto na okamžik zapomenete na problémy, které vás tíží. Oxytocin podobně jako dopamin redukuje deprese a uvolňuje psychické vypětí.

  • Hubnutí

    Autor: shutterstock

    Věděli jste, že orgasmus utlumuje chuť k jídlu? Ano! Orgasmem v těle vzroste produkce látek, které tlumí chuť k jídlu. Pravidelný orgasmus je proto skvělým jídelníčkem pro hubnutí. Navíc milování můžete započítat místo večerního cvičení! Při dlouhém sexu můžete spálit až 140 kalorií.

  • Menstruace

    Autor: shutterstock

    Orgasmus má pozitivní vliv na pravidelný menstruační cyklus. Během orgasmu se do ženského těla vyplavuje estrogen, což je hormon, který má vliv na ustálení periody. Mimo jiné má také vyšší hladina tohoto hormonu pozitivní vliv na srdce a cévy a pomáhá snižovat hladinu cholesterolu. Sebeukájení a dosažení orgasmu pomáhá také od bolestí během menstruace. A proto mnoho žen používá masturbaci jako skvělý způsob, jak si ulevit od bolesti.

  • Dobrá nálada

    Autor: Shutterstock.com

    Už během mazlení, dotýkání, ale především díky orgasmu tělo zvyšuje hladinu serotoninu. Serotoninu se jinak přezdívá hormon štěstí, protože vzbuzuje pocit spokojenosti a klidu. Někteří vědci dokázali, že pocit, který ve vás vyvolá orgasmus, je srovnatelný s pocitem opojení omamnou látkou.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...