Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

První podzimní kousky v obchodech! Jaké si musíte koupit už teď?

16. srpna 2017 | 06:00

Prozkoumaly jsme pro vás obchody, ve kterých podzimní kousky už téměř nahradily ty letní, a našly ty největší trendy pro letošní podzim. Pořídíte si květované šaty nebo stříbrnou prošívanou bundu? Poradíme vám, které by vám tento rok neměly chybět.

Právě teď je čas začít řešit podzimní šatník. V obchodech je mnoho trendů, bez kterých se letos neobejdete. Vytřiďte si proto skříň, jelikož své místo si zde opět najdou svetříky, kožešiny i midisukně. Co se týká barev, tento podzim nesmíte zapomenout na výrazně červenou, hořčicově žlutou, vínovou a stříbrnou. Ze vzorů budou převládat zejména květiny a kostky.

Co by si letos rozhodně mělo najít cestu do vašeho šatníku, je jedna z leteckých bundiček. Dokonale vás totiž zahřeje a vypadá opravdu stylově. Zakoupit si můžete verzi koženou nebo džínovou. Vyznačují se pevnějším materiálem a kožešinovou obrubou.

Další trend najdeme na topech a šatech – chybu neuděláte s rozšířenými rukávy, volánky či nápisem. Také chokery kolem krku se stále drží. V obchodech tak často narazíte na jejich spojení se sametem, zkrátka jako v 90. letech.

Zara, 119 Kč
Autor: archiv firem

Velkým hitem jsou také nejrůznější kožešiny, opět budou trendy kožené a koženkové bundičky, péřové bundy, a dokonce i dlouhé kožené kabáty.

Stejně tak se vrátil trend vycpaných ramen, těm by se ovšem měly vyhnout hlavně ženy menšího vzrůstu. Nejen dámy pracující v kancelářích pak jistě ocení návrat obleků s dvouřadým zapínáním, které v módním průmyslu mají značit sílu žen.

Podívejte se do galerie a vyberte si svůj nový podzimní kousek!

Podívejte se také na video, jak snadno oživit svůj outfit!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: 4 jednoduché módní triky, které oživí obyčejný outfit! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová