Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sex ve městě: 4 hrdinky, čtyři vychytané módní styly

  • Celá sestava seriálu Sex ve městě.
    21. srpna 2017 | 06:00

    Seriál Sex ve městě letos slaví dvacet let. Příběh Carrie, Samanthy, Charlotty a Mirandy sledujeme dodnes a pořád z něho můžeme čerpat inspiraci pro  své módní kreace. Není se čemu divit, protože tento seriál byl vyhlášen za jeden z nejstylovějších televizních pořadů.

  • Carrie a baletní sukně

    3606774:gallery:true:trueNení ikoničtější scény v celém seriálu než Carrie v tylové tutu sukýnce procházející se New Yorkem. Sukně však nosila i v průběhu seriálu, jako třeba ve finální epizodě a také v prvním filmu. Carrie by měla radost, protože tuto nadýchanou tylovou sukýnku začali vyrábět i světoví návrháři jako Valentino, Maria Grazia nebo Dior. Celebrity je také začaly nosit na červený koberec včetně Jennifer Lawrence a Belly Hadid. Calvin Klein speciálně ušil šaty s tylovou sukýnkou pro Nicole Kidman na letošní filmový festival v Cannes.

  • Charlottina slabost pro růžovou

    3606775:gallery:true:trueCharlotta York vypadala vždy jako princezna. Její nejoblíbenější barvou byla růžová a dokázala, že jedna barva se dá nosit od hlavy až k patě. Na výběr je mnoho odstínů, od cukrové růžové až po odstíny fuchsiové a lososové. To nám předvedli i návrháři s modelkami oblečenými do trendů pro letošní podzim.

  • Mirandin krátký sestřih

    3606776:gallery:true:trueTento účes je vhodný zejména na léto. Před Carou Delevingne a Kristen Stewart upozornila na tento sestřih právě Miranda. Miranda účes rozhodně nevymyslela, ale zůstala mu věrná. Ohnivě červená barva a krátké vlasy tak zobrazují nejen talentovanou právničku, ale i trend hodný přehlídkových mol.

  • Samantha v kostýmku

    3606777:gallery:true:trueSamantin bezstarostný přístup k životu, obchodu a módě, na to si můžeme vzpomenout, když vidíme volné barevné kostýmky. Přesně takové letos předvedli návrhář Paul Smith, a dokonce i značka Gucci. Klasické, ale stylové oblečení pro mocné ženy, přesně to tyto kostýmy ztělesňují.

  • Přívěsek se jménem

    3606778:gallery:true:trueV tomto století si můžeme upravit téměř vše od telefonů až po lahve s vodou tak, aby to sedělo k naší osobnosti. Carrie nosila přívěsek se svým jménem. Udělejte to stejně, můžete využít nejen své jméno. Zkuste si pořídit třeba pončo – jako modelka Cara J. Delevingne – se svými iniciálami.

    Video se připravuje ...
    Nejkrásnější modely Carrie Bradshaw. • VIDEO: Youtube.com/Womentalk/BPŽ

  • Colour blocking

    3606779:gallery:true:truePárování výrazných barev by mohlo tento rok opravdu fungovat. Vzpomeňte si na Samanthu, která předváděla odvážné kombinace barev už v 90. letech. Modrá a červená? Žlutá a černá? Růžová a oranžová? Není problém! Takové kombinace jste mohli vidět v letošní kolekci Balenciaga.

  • Chlupatý kožíšek

    3606780:gallery:true:trueTutu sukýnka ke Carrie jednoznačně patří, ale pokud se jedná o kousek, který můžeme v seriálu vidět nejčastěji, tak je to její krásný kožich. Tento vintage kousek se dá zkombinovat téměř se vším: jak s večerními šaty, tak s pyžamem. Hodí se na párty i na baseballový zápas. Postoj ke kožešině se však v dnešní době změnil, a tak většina lidí upřednostňuje umělou verzi. Návrhář Simone Rocha v letošní kolekci ohromil právě takovým kožichem.

  • Podpatky jedině od Manola

    3606781:gallery:true:trueNejoblíbenější boty? No přece od Manolo Blahnika, návrháře, který má původ díky svému otci v Česku. Nejznámějším kouskem jsou určitě modré saténové střevíčky se stříbrnými krystaly, které jí pan Božský obul při zásnubách. Tyto boty jsou dodnes kopírovány a nošeny těmi největšími módními hvězdami.

  • Anketa

    Anketa
    Kterou postavu ze seriálu máte nejraději?
    Carrie
    33 %
    Samantha
    38 %
    Charlotte
    14 %
    Miranda
    15 %
    Hlasovalo: 424 čtenářů
    Děkujeme za Váš hlas!

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.