Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity na síti: Hubená Beyoncé, Dita P. u moře a Perkausová s levhartem!

  • 12. srpna 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

  • Eva Perkausová

    Na Primě bylo veselo: Eva Perkausová (23) se pomazlila s Elou, čtyřtýdenním mláďátkem levharta. "Dnes v Topstaru byla malá šelmička."

     

    Eva Perkausová
    Autor: Instagram.com

  • Antonio Banderas

    Poznali byste v malém klučinovi nebojácného Zorra? "Moje narozeninová fotka před více než půlstoletím!" napsal k fotce Antonio Banderas. Tento týden oslavil 57. narozeniny.

    Minulý rok byl pro něj plný změn. Po 18 letech se rozvedl s Melanií Griffith a nyní je šťastný po boku Nicole Kimpel (37).

     

    Antonio Banderas
    Autor: Instagram.com

  • Beyoncé

    Beyoncé (35) je zase o trochu aktivnější na sociálních sítích. Poslední fotkou je tahle v šortkách a crop topu. A to v polovině června porodila dvojčata! Jak se tak rychle vrátila skoro ke své váze? Rozhodně snadněji než my běžní smrtelníci, protože pro svá dvojčata Rumi a Sira Cartera a dceru Blue Ivy (5) má dohromady šest chův!

     

    Beyoncé
    Autor: profimedia.cz

    Podívejte se, jak to Beyoncé slušelo v roce 2015 na Met Gala. Druhé těhotenství jí postavu skoro nezměnilo!

    Video se připravuje ...
    Beyoncé na Met Gala v roce 2015. • VIDEO: Youtube.com

  • Dita P.

    Dita Pecháčková (42) provokuje po Facebooku: "Takový úplně normální obyčejný ráno." Škoda jen, že neprozradila, kde taková obyčejná rána mívají!

    Deník Dity P.
    Autor: Facebook.com

  • Shannen Doherty

    Shannen Doherty (46) dva roky bojovala s rakovinou a vyhrála! Konečně jí dorostly vlasy a mohla si zajít ke kadeřníkovi. Přes Instagram mu poděkovala za to, že jí vytvořil sexy pařížský look. "Po dvou letech, kdy jsem nosila holou hlavu nebo jsem byla na ježka, je krásné se zase cítit jako žena," napsala k fotce.

     

    Shannen Doherty
    Autor: Instagram.com

  • Hilary Duff

    Instagram se více než místem snového světa začíná stávat odrazem reality, alespoň u nějakých uživatelů. Hilary Duff (29) se se svou poslední fotkou postavila haterům, kteří útočí na to, že má celulitidu, kterou vystavila v plavkách na pláži.

    "Tuto fotku přidávám ve jménu dívek, žen a matek jakéhokoliv věku. Užívám si dovolenou se svým synem po dlouhém období natáčení. Weby a magazíny rády ukazují celebrity i s  jejich chybami – ano, mám je taky! Mé tělo mi dalo ten nejdražší dar v mém životě: Lucu, a to před pěti lety. V září mi bude třicet a mé tělo je zdravé a nosí mě všude, kam potřebuji. Dámy, buďme pyšné na to, co máme, a přestaňme plýtvat cenný čas tím, že si přejeme být jiné, lepší a bez chyb," napsala Hilary k fotce. Ámen! 

    Hilary Duff
    Autor: Instagram.com

     

  • Veronika Arichteva

    Zažít v létě piknik v parku. Tak to si může Veronika Arichteva (31) odškrtnout! "P I K N I K. Obědváme. Někdo teprv snídá. Mám knížku, mám víno, mám Bisiho." Bisi bude nejspíš její manžel režisér Biser Arichtev.

     

    Veronika Arichteva
    Autor: Instagram.com
     

  • Leoš Mareš

    Pro dokonalé selfie cokoliv! Leoš Mareš (41) užívá dva měsíce dovolené plnými doušky. Nedávno byl s přítelkyní Monikou Koblížkovou v Japonsku a začátkem srpna si užívali v Chorvatsku.

     

    Leoš Mareš
    Autor: Instagram.com

     

Autor: Lucie Houdková
Diskuse ke článku
.