Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Návod, jak si vyholit klín, aby partnera vzrušil jediný pohled

11. srpna 2023 | 06:00

Při sexu hraje roli spousta různých detailů. Mezi ně patří kromě fyzické přitažlivosti také to, jakým stylem dbáte o svou hygienu. Nejvyhledávanějšími milenkami jsou ty, které prokážou, že mají sexuální fantazii, a vědí, jak zapůsobit na mužovy smysly.

Již mnohokrát bylo řečeno, že muži jsou velice vizuálně orientovaní, a proto je jen pohled na vaše nahé tělo dokáže rozpálit do běla. Představte si, co se stane, když mu tam dole připravíte takové malé překvapení!

VIDEO: Doba chlupatá? Jak šel čas s ženským ochlupením 

Video se připravuje ...
Doba chlupatá? Jak šel čas s ženským ochlupením • VIDEO: Videohub

Postup

Nejdřív se musíte rozhodnout, jaký tvar a úpravu zvolíte. Nejlépe před zrcadlem, abyste viděla, co děláte, nůžkami zastřihněte do požadovaného tvaru. Pro méně odvážné stačí třeba trojúhelníček. Pokud víte, že zvládnete něco komplikovanějšího, zvolte třeba šipku, srdíčko, žárovku, fantazii se zkrátka meze nekladou!

Na navlhčenou pokožku aplikujte holicí gel nebo pěnu a pomocí holítka začněte postupně a opatrně tvarovat vzor. Odborníci doporučují holit chloupky po směru růstu, jelikož potom nezarůstají a netvoří se nepříjemné pupínky.

Trojúhelník

Můžeme volit různé velikosti od velkého klínku až po maličký, který jako by byl jen hrotem šípu ukazujícím k místům rozkoše. Poměr délek stran trojúhelníku je na vás, ale vězte, že vypadá lépe, je-li souměrný.

Knírek

Nechává se nevyholený obdélník na Venušině pahorku těsně nad klitorisem. V dnešní hipsterské době by se tato úprava mohla líbit. Říká se mu také Hitlerův nebo Chaplinův knírek.

Srdce

Srdíčko není úplně jednoduchý tvar, ale pokud jste trochu zručná, tak to nebude problém. Dokonce si některé ženy barví pubické chloupky na červeno, aby ještě lépe vyniklo srdíčko.

Podívejte se i na jiné trendy zdobení klína:

Video se připravuje ...
Ozdobte svoji vaginu! Chloupky jsou out, frčí kamínky a obrazce • VIDEO: Adam Balažovič/bpž


Přistávací dráha

Z ochlupení je ponechán pouze střední proužek, který vypadá jako přistávací dráha pro letadla. Navede vašeho pilota tam, kam chcete.



Kleopatra

Jedná se o úplně vyholený klín. Traduje se, že tímto způsobem se upravují ženy v Hollywoodu, tudíž na základě toho se mu říká „hollywoodský styl“.