Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl podle celebrit: Pohodově a bez podprsenky jako Jennifer Aniston

12. srpna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Jennifer Aniston (48) si oblékla bílé tílko bez podprsenky.

Jennifer Aniston se vydala do ulic New Yorku a kdekdo by mohl říct, že si doma něco zapomněla. Ale ne, hvězdu známého seriálu Přátelé na ulici bez podprsenky zastihnete opravdu často a nutno říct, že i když jí bylo letos 48 let, může si to dovolit! I když při detailním pohledu možná maličko pochybujeme, jestli nemá jenom příliš sexy podprsenku či druhé tílko.

Khaki kalhoty s hnědými doplňky představují safari styl, který je vhodný jak do města, tak na cestování. Jennifer outfit doplnila svými oblíbenými slunečními brýlemi – pilotkami.

Buďte jako Jennifer Aniston

Obyčejné bílé tílko přidejte ke khaki kalhotám, k takovým, ve kterých vám nebude horko. Celek dolaďte hnědými doplňky v podobě bot na klínku, koženého pásku a hodinkami. K této barevné kombinaci budou nejlépe vypadat zlaté hodinky.

Jennifer Aniston
Autor: profimedia.cz
Kalhoty: Promod, původní cena 699 Kč, po slevě 349 Kč, tílko: H&M, 129 Kč, boty: Deichmann, 1299 Kč, hodinky: Zoot, 2099 Kč, brýle: Zoot, 499 Kč, náhrdelník: Lindex, původní cena 249 Kč, po slevě 174 Kč 

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Chcete vidět, jak Jennifer bydlí? Tak se podívejte na video!
Video se připravuje ...
Dům Jennifer Aniston v Beverly Hills. • VIDEO: Youtube.com/STARS NEWS/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová