Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krásná s velikostí 44: Jak se oblékat, aby vám to vážně seklo

14. srpna 2020 | 06:00

Máte velikost 44 a myslíte si, že vám nic nesluší? Stačí vědět, co a jak nosit. Pojďte se s námi podívat na několik jednoduchých rad, díky kterým si budete připadat krásná!

Nejprve je třeba se zamyslet nad tím, zda si kupujete správnou velikost. Spousta žen si kupuje velikost větší a oblečení na nich pak nevzhledně plandá. Myslí si, že své tělo ve větším oblečení zakrývají. Pak ale vypadají ještě silnější. Naopak by měly ukázat své křivky, obzvlášť když mají útlejší pas. Pozor by si ale měly dávat i na malé velikosti, přetékající faldíky v malých džínách rozhodně nejsou sexy.

Pokud chcete být štíhlejší, můžete to zkusit opticky. Proužků se bát nemusíte, tedy alespoň těch svislých ne. Ty dokážou krásně protáhnout siluetu. Velkým vzorům se spíše vyhýbejte, zaměřte se na ty menší, jako jsou puntíky, asymetrické vzory nebo malé kostky. Využít můžete i stahovací prádlo, které napomůže hezčí siluetě. Co se týká barev, i s nimi si můžete vyhrát. Tmavší barvy volte pro partie, které chcete zakrýt, naopak ty zářivé pro místa, která chcete ukázat.

Pokud ráda nosíte sukně, vybírejte takové, které končí kousek nad koleny. Tato délka opticky zeštíhlí nohy. Pokud je to možné, noste podpatky. Nejenže vás prodlouží, ale se správným držením budete i vypadat štíhlejší.

Velká ňadra potřebují tu správnou podprsenku. Podívejte se na naše video!

Video se připravuje ...
Když máte velká ňadra: Podprsenka může být sexy a opticky vás zeštíhlit! • VIDEO: Adam Balažovič

Autor: Markéta Tošnarová