Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Jak se připravit na anální sex? Zkušené ženy prozradily, co funguje

1. srpna 2022 | 06:00

Klystýr, nebo bez? To je otázka, kterou si klade většina žen, které by si rády vyzkoušely anální sex. Nechcete riskovat nehodu a to vás v experimentování v této oblasti možná trochu brzdí. Skutečné ženy v internetových diskusích odhalily, jak se připravují právě ony, třeba vám to pomůže.

Helena

Jsem bývalá společnice a klystýr jsem teda nikdy nedělala. Stačilo mi před aktem jen odšroubovat ze sprchy vršek, strčit si hadici do zadečku a vypláchnout. Klient by se asi nedočkal, kdybych si měla dělat klystýr.

Karolína

Pokud jsem pár hodin po toaletě, tak to neřeším. Doktor mi vysvětloval, že minimálně patnáct centimetrů je čisto. Pokud tedy zrovna nepotřebujete na záchod, tak by to mělo být v pohodě. Nám se za dva roky stalo jen dvakrát, že se partner trochu ušpinil.

Nechte si poradit od expertky, jak vybrat anální pomůcku:

Video se připravuje ...
Expertka radí, jak si vybrat anální pomůcky • VIDEO: Adam Balažovič


Petra

U nás probíhá anální sex většinou v alkoholovém opojení a v té chvíli ani jeden z nás nic neřeší. Je zajímavé, že když jsme oba střízliví, tak na anální sex nemá ani jeden z nás chuť.

Irena

Já si tedy raději dělám klystýr. Můj přítel je trochu vyvinutější, a tudíž delší než patnáct centimetrů, kde by teoreticky stačilo dojít si jen na záchod. Nad patnáct centimetrů to nechci riskovat.

Hana

Připravit se podle mě znamená vyprázdnit se. Klystýr jsem nikdy nepoužila a žádný problém nebyl. Já nejsem příznivcem análního sexu, ale občas partnerovi dovolím, aby si to užil. Hlavně to chce lubrikant a nikam nespěchat.

Andrea

Pokud anální sex plánujete už několik dní dopředu, potom bych si klidně upravila i jídelníček a jedla víc vlákniny. Je dobré, když se cítíte bezpečně a víte, že k žádné nehodě nemůže dojít, protože jste tomu předešla přípravou. Potom bych tak dvě hodiny předem doporučila klystýr, je to podle mě lepší, lépe se uvolníte, když se nebudete stresovat.