Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Foodporn proniká i do módního průmyslu! Máte chuť na tyto kabelky?

Video se připravuje ...
Tato návrhářka udělala z jídla doslova módní posedlost
VIDEO: https://rommydebommy.com/
19. srpna 2017 | 06:00

Kabely, kabelky, batůžky, psaníčka. Existuje jen málo žen, pro které by tyto doplňky nebyly takřka klíčovými. Správně zvolená kabelka umí model skvěle „dotáhnout“, ale i shodit. Návrhářka Rommy Debommy se našla v tvorbě módních doplňků ve stylu jídla, pamlsků a dalších věcí běžného života.

Kobliha, mísa plná těstovin či lákavý sladký donut. To je ukázka z široké kolekce návrhářky Rommy, které jsou tyto věci inspirací pro tvorbu kabelek a dalších módních doplňků.

Některé z kusů její kolekce jsou skutečným skvostem a nejedna mladá dívka by nad nimi jistě zaplesala. Když držíte dietu, můžete si alespoň pořídit koblihu, po které nepřiberete. Navíc se vaše sbírka kabelek rozroste o další originální kousek. Kdo by to nechtěl?

Rommy Debommy zkrátka posunula vášeň pro jídlo na vyšší úroveň. „Mé modely jsou plné barev, energie a humoru. Ráda porušuji pravidla, protože jedině tak vznikají takové věci,“ říká o svých výtvorech tato mladá dívka.

V její kolekci ale nenajdete jen kabelky. Tvoří i doplňky pro pány, jako třeba motýlky, šperky a boty. Zda si někdo koupí a oblékne sponku ve tvaru slipové vložky, náhrdelník vypadající jako menstruační tampon či kabelku připomínající grilované kuře, zůstává otázkou. Více v galerii!

Jak se tato "jedlá" móda líbí vám? Pořídili byste si nějaký kousek?

Autor: Ludmila Frištenská, luh