Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jste odvážná? Vyzkoušejte nejlepší polohy pro švédskou trojku!

  • 18. července 2017 | 06:00

    Dvě ženy a jeden muž, nejčastější fantazie, kterou muži ve svých snech omílají pořád dokola. Mnohdy jsou tyto představy nakonec pro muže lepší než realita, ale samozřejmě vše je individuální. Pokud si takový experiment chcete doma vyzkoušet a znáte veškerá rizika, pak se můžete inspirovat těmito polohami!

  • Vzrušující podívaná


    Autor: shutterstock
    Na začátek je pro stydlivky dobré, když muž a partnerka provozují polohu zezadu. Vy si můžete sednout za muže tak, že na vás nebude vidět, a postupně si budete zvykat na sexuální blízkost. Můžete si hrát sama se sebou, použít vibrátor, a až se osmělíte, přijít o něco blíž, přitisknout se nebo vystřídat tu druhou v její roli.

  • Dvojitý zásah


    Autor: shutterstock
    Muž leží na zádech, jedna z vás si sedne na mužův penis v poloze na koníčka a druhá si sedne proti ní nad mužův obličej tak, aby mohl orálně dráždit její partie. V tomto trojúhelníku není nikdo vynechán ze hry, a proto je také tato poloha velice oblíbená. Zatímco využíváte obě mužův potenciál, můžete se navzájem laskat a hýčkat. Také si můžete vyměnit pozice.

    Chcete vědět, jak se během historie měnil názor na klitoris?

    Video se připravuje ...
    Animovaný film o klitorisu odhalil to, co jste možná nevěděli. Podívejte se! • VIDEO: youtube

  • Okvětní lístek


    Autor: shutterstock
    Může se začít třeba vámi. Sednete si na okraj postele, muž vás začne orálně uspokojovat, může se střídat s vaší druhou kolegyní, zkrátka oba dva věnují plnou pozornost jen vám. Pokud má žena problém s orálním sexem s ženou, může se věnovat všem ostatním partiím. Dvojité laskání přináší dvojnásobné uspokojení.

  • Řetězová reakce


    Autor: shutterstock
    Jedna z vás sedí na kraji sedačky nebo postele, druhá klečí před ní na všech čtyřech tak, že ji může orálně uspokojovat, zatímco muž proniká zezadu do její vaginy. V tomto vzrušujícím řetězci může žena, kterou orálně uspokojujete, naladit stejný rytmus, jakým do vás muž zezadu proniká.

    Záběry z erotického klubu v Los Angeles:

    Video se připravuje ...
    Erotický klub v LA nabízí orgie, masky i sado maso • VIDEO: vimeo.com/140735819

  • Propletenec


    Autor: shutterstock
    Jedna z vás leží na zádech a vy do ní pronikáte připínacím penisem, můžete také jen používat vibrátor nebo samotné tření. Zezadu se připojuje muž, který do vás proniká. Tento propletenec můžete variabilně měnit. Podle toho, jak vás to bude bavit.

Diskuse ke článku
.