Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Letní modely, které vypadají prostě dokonale

  • 11. července 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Jasmine Hemsley (37)

    Jasmine Hemsley je jakási královna zdravého stravování. Se svou sestrou se dala na podnikání v oblasti zdravé výživy a připravují domácí jídlo zejména pro známé osobnosti. Nedávno vydaly svou vlastní kuchařku. Jasmine dorazila na letní párty hudebního vydavatelství Warner Music Group. Na sobě měla bílé šaty, v ruce zelené psaníčko a na nohou naprosto nádherné sandálky.
    Jasmine Hemsley
    Autor: profimedia.cz

  • Emily Atack (27)

    Herečka Emily Atack zvolila na letní párty červené žíhané šaty a stylové botky s otevřenou špičkou. Jediné, co jí slavnostní outfit tak trochu kazilo, byla příliš velká kabelka. Psaníčko by v tomto případě bylo rozhodně lepší volbou.

    Emily Atack
    Autor: profimedia.cz

    Líbí se vám sluneční brýle Emily Atack? Podívejte se na video o tom, jak si brýle správně vybrat:

    Video se připravuje ...
    Jak si vybrat sluneční brýle? Do města postačí i ty levné • VIDEO: Adam Balažovič

  • Xenia Tchoumitcheva (29)

    Švýcarská topmodelka, která příležitostně hraje ve filmech a moderuje, si na událost, která se konala v Londýně, vzala lesklý overal, který má lehce průsvitné nohavice. Overal je poměrně výrazný, a tak by si zasloužil již jen jednoduché doplňky, proto jsou v tomto případě boty házející metalické odlesky již krokem vedle.

    Xenia Tchoumi
    Autor: profimedia.cz

  • Vanessa White (27)

    Další třpytivý model se objevil na anglické zpěvačce Vanesse White. Outfit je velmi výrazný a extravagantní, na Vanesse ale působí skvěle. Třpytivé kalhoty spolu s metalickými botami působí uceleně a tento celek rozbíjí moderní top s širokými rukávy a odhalenými rameny. Málokdo by v takovém modelu vypadal dobře. Vanessa ví, jak na věc!

    Vanessa White
    Autor: profimedia.cz

  • Kat Shoob (33)

    Anglická moderátorka vsadila na žlutou a vyplatilo se jí to. Šaty s volánkem, který teď najdete téměř na všem, působí žensky a něžně. Opět zde máme metalické boty, které mohou outfit jedině okořenit. A to psaníčko? Prostě nádhera!

    Kat Shoob
    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.