Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Japonští muži si místo manželek pořizují na sex i na vztah gumové panny!

4. července 2017 | 06:00

Masayuki Ozaki (45) se odrazil ode dna, když se z jeho manželství vytratila jiskra. Pokud byste ale čekali, že z manželství odešel nebo si našel milenku, byli byste na omylu. Alespoň částečně. Ozaki si totiž začal nový románek se sexuální pomůckou a přísahá, že umělá panna v životní velikosti je láskou jeho života. 

Extrémně realistická silikonová figurína vyrobená k tomu, aby poskytovala mužům sexuální uspokojení, se v případě tohoto Japonce stává chorobnou závislostí.

Ozaki ji totiž již dávno nepoužívá pouze k uspokojení sexuální frustrace, ale – jak sám tvrdí – získala si jeho srdce. Sexuální panenka pojmenovaná Maya s ním v Tokiu sdílí lože, a to pod stejnou střechou jako jeho manželka a dospívající dcera.

Ani jedné z nich se samozřejmě nová "partnerka" jejich manžela a otce ani za nic nezamlouvá. Ozaki ale říká, že dcera je nyní už dost stará na to, aby s Mayou mohla sdílet oblečení, takže se se svou netradiční "macechou" postupně smiřuje. "Když moje žena porodila naši dceru, náš sexuální život naprosto skončil a já se brzy začal cítit hluboce osamělý. Pak jsem ale uviděl Mayu a musím říct, že to byla láska na první pohled," říká Japonec, nad jehož románkem zůstává rozum stát.

Celá situace je o to bizarnější, že Ozaki, který pracuje jako psychoterapeut, se s Mayou netěší jen za zavřenými dveřmi svého domova. V silikonové sexuální hračce vidí opravdu svou partnerku a milovanou bytost. Bere ji na procházky na invalidním vozíku, obléká jí paruky, kupuje jí sexy oblečení a šperky.

Jako důvod uvádí, že je unavený mezilidskými vztahy, a přiznává, že japonské ženy jsou chladné a bezcitné. "Jsou velmi sobecké, muž potřebuje někoho, kdo ho vyslechne, když se vrátí unavený z práce," stěžuje si. A dodává, že ať má jakékoli problémy, Maya na něj vždycky trpělivě čeká. Také z toho důvodu se už ke skutečným ženám vrátit nechce. S Mayou plánuje strávit celý život, nechat se s ní pohřbít a podle svých slov si ji vzít i do nebe.

Nyní se Ozakiho dlouho trpící manželka snaží ignorovat umělou svůdkyni, která se na ni tiše směje z ložnice jejího manžela. Tvrdí, že jen pokračuje s domácími pracemi, dělá večeře, uklízí, pere a raději si vybere spánek než sex.

Jakkoliv vám tento přístup přijde šílený, Ozaki ani zdaleka není jediný. Naopak, je jen jedním z mnoha japonských mužů, kteří hledají lásku u umělých krásek. Ročně se totiž v Japonsku prodá zhruba 2000 kusů těchto sexuálních panenek, z nichž každá stojí v přepočtu asi 140 tisíc korun.

"Lidé od vás vždy něco chtějí – peníze nebo závazky," říká Senji Nakajima (62), který se také cítí bezpečně v náruči silikonové sexuální hračky a tvrdí, že skutečné ženy nemají srdce. "Mé srdce se třepetá blahem, když přijdu domů za Saori. Nikdy mě nezradí a mé starosti se v její přítomnosti rozplynou." Faktem ovšem je, že jeho závislost na realistické panně rozdělila celou rodinu.

Panenka spí v jeho posteli v apartmánu na předměstí Tokia. Přiznává, že smíření s jeho odcizenou ženou je velmi nepravděpodobné, jelikož nechce zničit to, co si se Saori vybudoval. Věří, že našel pravou lásku, a nikdy by ji nepodvedl, protože ji bere jako člověka. 

Jak sexuální hračka vypadá a jak moc je realistická? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Podívejte se, jak realistické jsou tyto sexuální panny v životní velikosti • VIDEO: youtube.com/Taylor review

Autor: red