Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Ultramatující pudr a minerální stíny

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Ultra matující pudr a minerální stíny
VIDEO: Adam Balažovič/ BPŽ
17. července 2017 | 06:00

Co jsme testovaly tentokrát? Krém pro supercitlivou pleť, minerální oční stíny, dlouhotrvající pudr a tělový krém od Indulony.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát? Uvidíte ve videu:

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Ultra matující pudr a minerální stíny • VIDEO: Adam Balažovič/ BPŽ

Krém na obličej a oční okolí Mixa Pro Tolerance Rich Soothing Moisturizer; 249,90 Kč (50 ml)

Krém speciálně určený pro extra citlivý typ pleti. Hydratuje a při pravidelném používání by se měla pleť celkově zklidnit a nebýt tak náchylná k podráždění. Má hutnější texturu a je krásně hedvábný na pleti. Super je i to, že ho můžete nanést i do očního okolí a nemusíte se bát podráždění.

Minerální oční stíny Annabelle, odstín Nougat, 180 Kč

Jsou sypké a jsou nádherné! Mají skvělou pigmentaci, hlavně když je nanesete prstem. A odstín Nougat je prostě skvělý. Vypadá, že je tmavě hnědý, ale ve skutečnosti vypadá na očích velmi decentně, ale zároveň zajímavě.

Dlouhotrvající fixační pudr Infalible, L´Oréal, 399,90 Kč

Hledáte-li vážně matující make-up, už jste ho našla. Oficiálně je produkt označen jako pudr, ale je to spíše něco mezi pudrem a tuhým make-upem. V balení najdete i houbičku na nanášení a zrcátko. Pleť sjednotí a poměrně dost kryje a zmatňuje. Pro někoho skvělý parťák na léto, kdy se pleť hodně potí a mastí, pro mě je na léto až moc hutný a osobně bych si ho schovala až na zimu.

Tělový regenerační krém Indulona, měsíčková; 49 Kč (75 ml)

Vedle krémů na ruce nabízí Indulona i péči o tělo. Toto menší balení tělového krému je praktické a vstřebává se dobře. Splňuje vše, co od tělového krému očekávám.
Na další testování kosmetických novinek se můžete těšit opět v pondělí. Na starší díly se podívejte ZDE!
Autor: luh