Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity na síti: Dojemné fotky tatínků a partnerů zaplavily Instagram

19. června 2017 | 14:00

V neděli jsme slavili den otců a nebyly by to celebrity, kdyby fotkami svých milovaných tatínků, nebo naopak otců svých dětí nezahltily sociální sítě. Podívejte se, jak celebrity tento den oslavily. Ale pozor, některé snímky jsou opravdu dojemné až k slzám.

Rodina Beckhamových zahltila Instagram mnoha fotkami. Nejprve se se svým tatínkem pochlubila Victoria, chvilku po ní David a pozadu nezůstali ani jejich synové Brooklyn a Romeo, kteří se nechali slyšet, že mají toho nejlepšího tátu na světě. Pozadu nezůstaly ani české celebrity. Například Tomáš Klus nebo Nikol Štíbrová se také pochlubili, jak to s oslavou dne otců měli.

Většina celebrit sdílela fotku z dětských let s komentářem, ve kterém děkují svým otcům za krásné dětství a za podporu, které se jim vždy od tatínků dostávalo. Podívejte se do naší velké fotogalerie na dojemné snímky milovaných tatínků ze světa VIP.

Na den otců připadaly narozeniny také Emmy Heming Willis, manželky oblíbeného herce Bruce Willise, se kterým má dvě nádherné holčičky. Jak jí Bruce a děti popřáli, se podívejte ve videu. Která z nás by nechtěla, aby jí k narozeninám zazpíval zrovna Bruce Willis?

Video se připravuje ...
Bruce Willis s dcerami zazpíval svojí ženě k narozeninám • VIDEO: instagram.com/emmahemingwillis

Autor: red