Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Styl podle celebrit: Vintage look podle americké královny krásy

29. června 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Moderní vintage podle Olivie Culpo (25).

Olivia Culpo, věřte nebo ne, si takto nádherně oblečená vyrazila nakoupit zeleninu do obchodu s biopotravinami. Každá žena by si z ní měla vzít příklad a rozhodně je třeba nehledět na to, zda jde třeba jen o procházku se psem. Zkrátka žena má být upravená vždy a všude.

Puntíkatý vzor a klasická kabelka připomínají vintage styl, který díky džínovým kraťáskům působí moderně. Rudá rtěnka dotváří dokonalost celého outfitu.

Buďte jako Olivia Culpo

Vezměte si džínové kraťásky, ale pozor: ne ty upnuté, ale tentokrát ty volnějšího střihu. Dovnitř zasoukejte puntíkatou halenku s volánky, měl by se vám hezky vyrýsovat pas. Na krk připněte moderní náhrdelník typu chocer a přidejte pouze bílé klasické lodičky do špičky a kabelku.

Olivia Culpo
Autor: profimedia.cz
Kraťasy: H&M, 599 Kč, halenka: Orsay, 699 Kč, kabelka: Stradivarius, 399 Kč, lodičky: Zoot, 1649 Kč, chocer: H&M, 299 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Inspirujte se Olivií a podívejte se, jak se nalíčit:
Video se připravuje ...
Olivia Culpo předvádí, jak se správně nalíčit. • VIDEO: Youtube.com_Mode/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová