Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Soutěž o skvělé kosmetické balíčky trend IT UP!

16. června 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Léto je tady a my jsme se rozhodly pustit do našeho života barvy! A protože si myslíme, že je důležité udělat si život pestřejší, zaměřily jsme se na značku dekorativní kosmetiky trend IT UP a připravily pro vás SOUTĚŽ o její produkty! Kdy? Od 19.6 do 2.7 2017. Kde? Na Facebookových stránkách Blesku pro ženy. Jak? Pod příspěvek o soutěži přidejte název produktu trend IT UP a důvod, proč je zrovna ten váš nejoblíbenější. 

Trend IT UP je kvalitní a vydrží!

I když je značka trend IT UP na našem trhu poměrně nová, už si dokázala najít své fanoušky jak mezi obyčejnými ženami, tak mezi oblíbenými blogerkami. Její produkty jsou velice kvalitní a mají výdrž. Pokud tedy hledáte dobrý poměr mezi cenou a kvalitou, určitě se vydejte do dm hledat regály s kosmetikou trend IT UP. Pokud už jste si produkty oblíbily, podělte se s námi o své zkušenosti a ještě získejte šanci vyhrát kosmetický balíček s produkty od trend IT UP.

Autor: David Háva

Zúčastněte se soutěže a vyhrajte skvělé kosmetický balíčky s vašimi oblíbenými produkty trend IT UP!

Pokud chcete soutěžit ale prozatím nemáte zkušenosti s produkty trend IT UP, nesmutněte a utíkejte si do nejbližší dm pro produkt, který vás zaujme a potom se s námi podělte o zkušenost na Facebooku Blesk pro ženy.

Autor: Trend IT UP

Pravidla soutěže najdete ZDE.

Podívejte se na jednotlivé kosmetické produkty v naší galerii: