Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Je do vás zamilovaný? 10 signálů, podle kterých poznáte, že to nemyslí vážně!

  • 18. června 2017 | 06:00

    Jako bláznivě zamilovaná žena budete určitě chtít vědět, jestli totéž prožívá i on. Nebo snad ne? Nechcete být přece zraněná! Muži však nejsou takoví prevíti, jak byste si mohla myslet. Svou pravdu o tom, co cítí, dávají najevo celkem průhledně – pomocí gest, absencí telefonátů nebo tím, jak o vás mluví. Může to znít drsně, ale není lepší vědět, jak na tom jste?

     

  • Nevolá vám

    Autor: Profimedia

    Muž, který vás miluje nebo je do vás zamilovaný, případně má s vámi vážnější úmysly, vám bude chtít zavolat i tehdy, když nebude mít čas. Jestli vám dal on sám svoje telefonní číslo, pak to je znamení, abyste si dala pozor. Ve skutečnosti to značí, že se chystá sednout a čekat na to, jestli mu zavoláte. To je přesný opak toho, jak by to mělo být. Zamilovaní muži si vychutnávají „pronásledování“ a vy byste měla mít pocit, že vás pronásleduje. Nechte mu svoje číslo a uvidíte, co se stane.

     

  • Vždycky píšete jako první

    Autor: Shutterstock.com

    Nejsou všichni samozřejmě stejní, ale obecně vzato, jakmile hodíte návnadu, měl by on napsat jako první. Má-li o vás zájem, jestli je dokonce zamilovaný, pak vám bude psát. Pokud to tak nemá a nic moc necítí, napíše vám až po vás. Jestli vůbec. Udělejte tedy krok zpět a nechte ho, ať napíše jako první. Když to udělá, je tu dost dobrá šance, že vás fakt chce.

     

    Jak jednoduše vyjádřit lásku? Třeba takhle! Podívejte se na VIDEO:

    Video se připravuje ...
    12 jednoduchých způsobů, jak vyjádřit lásku • VIDEO: Youtube/BPŽ

     

  • Oddaluje rande a vymlouvá se, že nemá čas

    Autor: Profimedia

    Blbost! Pokud vás chce a je zamilovaný, bude se s vámi chtít vidět co nejdřív, a i když někteří muži nejdou na věc tak hr, neznamená to, že se nepokusí v případě zájmu vás políbit nebo i něco víc. Důvěřujte své intuici, a jestli máte pocit, že to není úplně ono, nehrňte se do toho až moc po hlavě ani vy. Zvláště ne do postele.

     

  • Neptá se a nezajímají ho věci, které jsou vaší součástí

    Autor: iStock

    Muž, který vás chce a chce s vámi být, se bude zajímat o všechno, co se vás týká. Bude vám klást důležité otázky a bude chtít slyšet odpovědi. Chce především zjistit, zda jste kompatibilní! Muži, kterým jde jen o sex nebo do vás nejsou zamilovaní, se ptají na docela jiné věci – nebo se neptají vůbec.

     

  • Vaše potřeby jdou mimo něj

    Autor: Profimedia

    Celý vztah (pokud tomu tedy lze říkat vztah) je pouze o něm, jeho zájmech, jeho potřebách. Pokud máte ten pocit, pak to nemá smysl. I vaše potřeby jsou stejně důležité jako ty jeho a měly by být akceptovány. Jestli je to všechno jen o něm, je to dobrý ukazatel toho, že mu na vás vlastně moc nezáleží.

     

  • Pořád je moc zaneprázdněn

    Autor: Profimedia

    Když chce někdo s někým být a je do něj zamilovaný, udělá si vždycky čas. Můžete si o tom myslet cokoli, ale tak to je. Pokud partner neustále tvrdí, že nemá čas se s vámi sejít a věnovat vám aspoň půlhodinu, je to špatně. Váš čas je cenný a on by to měl vědět. Jakmile váhá, hledejte jinde.

     

  • Flirtování je jednostranné

    Autor: Profimedia

    Někteří muži na to moc nejsou, na druhou stranu, když jsou do vás zamilovaní, určitě vám čas od času řeknou nějakou lichotku. Pokud to jste pouze vy, která mu lichotí a skládá poklony, je to signál, že o vás nemá moc velký zájem.

     

  • Žádné dárky

    Autor: Profimedia

    Muž, který vás miluje nebo je do vás zamilovaný, vám bude chtít udělat radost nějakým dárkem. Nemusí to být nic velkého a nemusí to být často, ale nakonec vám nějakou tu kytku přece jen dá. Jestli jste však s mužem, který nikdy neprojeví náklonnost v podobě nějakého dárku, je to jeho způsob, jak vám říct, že vám vlastně nic dávat nechce.

     

  • Hovoří o jiné ženě (ženách)

    Autor: Profimedia

    Jestli vás miluje, nebude mluvit o jiných ženách, ani kdyby k nim nic necítil. Pokud to dělá, může to znamenat, že se vás snaží otestovat, a zjistit, jak se cítíte, když mluví o jiné ženě. Jestli to dělá nepřetržitě, měla byste vědět, že jeho city k vám nejsou moc silné a že vás pravděpodobně vidí jen jako kamarádku.

     

  • Můžete cítit nedostatek zájmu

    Autor: Profimedia

    Muž, který do vás není zamilovaný, se o vás asi nebude zajímat tak intenzivně, jak by měl. Důvěřujte instinktu, jak se říká, co vám říká vaše „střevo“, tak to je. Jestli máte pocit, že o vás nejeví moc silný zájem, zeptejte se ho na rovinu. Buď bude otevřený, nebo se bude chtít vyhnout tématu. V obou případech je to odpověď na vaši otázku. Láska nesmí být nikdy jednostranná, pamatujte si to!

     

     

     

     

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.