Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity na síti: Svatba Adely Banášové, nostalgie Terezy Maxové a tetování Plíškové

  • 17. června 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

  • Veronika Arichteva

    "Krásný den, krásný místo, krásný natáčení, krásný vedro, krásní lidé (teda než se odlíčíme! Ano, i Janko)," píše Veronika Arichteva u fotky, kde je s Jánem Koleníkem (37) a Zdenou Studénkovou (63). Natáčení pokračování seriálu První republika je v plném proudu! Také se tak těšíte?

    Veronika Arichteva při natáčení další řady První republiky
    Autor: Instagram.com

    V další řadě uvidíte například Jitku Schneiderovou:

    Video se připravuje ...
    Jitka Schneidrová v další řadě První republiky, koho bude hrát a jak zamíchá kartami • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

  • Tereza Maxová

    Modelka Tereza Maxová (45) nejspíš prožívá nostalgické období, alespoň co se týče fotek na jejím Instagramu. Minulý týden zveřejnila fotku ze svého maturitního plesu, protože soucítila s těmi, kteří letos svou maturitu skládali. Tento týden přidala jednu ze svých titulních stran Vogue. Fotila ji na Srí Lance, a jak se zmínila v hashtagu, fotila v minisukni v jednom z chrámů a kvůli tomu skončila na den ve vězení. O tomhle příběhu bychom tedy chtěly rozhodně slyšet víc!

    Tereza Maxová na titulce Vogue
    Autor: Instagram.com

  • Martin Dejdar

    Minulý týden o víkendu v O2 aréně proběhl koncert show Tvoje tvář má známý hlas. Nechyběl ani Martin Dejdar (52), který podruhé ztvárnil zpěváka Rag´n´Bone Man. Podle výrazu Martina a moderátora Ondřeje Sokola (45) si to parádně užili.

    Martin Dejdar a Ondřej Sokol
    Autor: Instagram.com

  • Karolína Plíšková

    Karolína Plíšková (25) si po tenisovém turnaji užívá zaslouženě chvilku odpočinku. Vyfotila se v Monaku a ukázala nejspíše nové tetování písmena "M". Že by šlo o vyznání lásky jejímu příteli Michalovi Hrdličkovi (28)?

    Karolína Plíšková
    Autor: Instagram.com

  • Inna Puhajková

    Odkud zdraví moderátorka Sportovních novin na Nově? Z ráje! Inna Puhajková (31) odcestovala do Thajska na ostrov Koh Lipe.

    Inna Puhajková
    Autor: Instagram.com

  • Viktor Vincze

    Moderátorka Adela Banášová (36) se vdala! Vzala si o deset let mladšího Viktora Vinczeho, který se živí tím samým jako Adéla. O ruku ji Viktor požádal romanticky přesně na Valentýna a v červnu proběhla svatba. Adéle to ohromně slušelo! 

    Adéla Banášová se vdávala
    Autor: Instagram.com

  • Hana Mašlíková

    "Je ze mě kindervajíčko s překvapením," píše Hanka k fotce. Hana Mašlíková (35)  je už v osmém měsíci, stále moderuje Snídani s Novou a její stav jí umožňuje i trávit čas v oblíbené posilovně. 

    Hana Mašlíková
    Autor: Instagram.com

Autor: red
Diskuse ke článku
.