Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hluboké výstřihy, nadávky a akční scény: Nová Pobřežní hlídka vám vyrazí dech!

Video se připravuje ...
Mládeži nepřístupný trailer na nový film o Pobřežní hlídce
VIDEO: Facebook.com/baywatch
15. května 2017 | 12:00

Většina z nás si pod názvem Pobřežní hlídka představí běžící Pamelu Anderson v červených plavkách a Davida Hasselhoffa. Nová Pobřežní hlídka vás proto naprosto překvapí. Jediný stejný prvek, který je ve filmu a byl také v seriálu, jsou "běžící scény" v legendárních červených plavkách. V novém filmu ovšem nebude nouze o sprostá slova, vtipné situace, akční scény a spoustu bujných výstřihů.

Jak se blíží premiéra filmu Pobřežní hlídka, tvůrci přitvrzují i v uvolňovaných ukázkách. Tentokrát sledujeme většinu času špičkování mezi dvěma hlavními protagonisty – bývalým wrestlerem Dwaynem „The Rock“ Johnsonem a bývalým idolem náctiletých Zacem Efronem.

Vedle nich si roličku střihne i David Hasselhoff aneb ztělesnění devadesátých let v mužské podobě. O vnadný doprovod se pak postarají Alexandra Daddario, Priyanka Chopra a Kelly Rohrbach. Jak ukázky napovídají, mozek se rozhodně vyplatí nechat doma a při sledování ho nezapojovat ani na moment.

Film režiséra Setha Gordona vstoupí do tuzemských kin za necelý měsíc, přesněji 15. června. Zajdete na něj? Dejte nám vědět do komentářů.

Podívejte se na trailer k novému filmu Pobřežní hlídka:

Video se připravuje ...
Mládeži nepřístupný trailer na nový film o Pobřežní hlídce • VIDEO: Facebook.com/baywatch

Zavzpomínejte si s námi na Pobřežní hlídku, kterou všichni známe:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com_ClarkfromKrypton

Podívejte se také do naší fotogalerie a porovnejte sami:

Autor: red