Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž utratil skoro milion, aby vypadal jako elf. Teď chce špičaté uši!

18. května 2017 | 06:00

Muž, kterého v dětství šikanovali, toužil utéct z reality do fantazie. Způsob, jakým prchal, se trochu prodražil. Za operace a kosmetické zákroky, které z něj udělaly elfa, utratil skoro 860 tisíc korun a hodlá utratit ještě víc. Dnes se ale konečně cítí být sám sebou.

Pětadvacetiletý Luis Padron je posedlý světem fantazie, elfy, anděly a fantaskními postavami. Jeho posedlost se začala prohlubovat na střední škole, když si zamiloval fantaskní knihy a příběhy a začal se oblékat jinak než ostatní studenti. 

“Lidé se za mnou otáčejí od dětství, takže jsem na to zvyklý a je mi jedno, co si myslí. Dokonce i když se nepřevléknu za elfa, tak na mě koukají. Mám dlouhé bílé vlasy, většinou používám make-up, abych zvýraznil své rysy, a nosím zvláštní oblečení.”

Aby Luis vypadal jako elf, nechává si zesvětlit pleť a odbarvit vlasy. Každý měsíc podstoupí kosmetické zákroky, které ho vyjdou na 100 tisíc korun. Za veškeré kosmetické zákroky a chirurgické operace utratil už skoro 860 tisíc korun. 

Pro krásu se musí trpět

Luis podstoupil mnoho operací. Vedle operace nosu, aby byl více do špičky, podstoupil také liposukci na čelisti. Luis si nechal odstranit chlupy na celém těle kromě vlasů a obočí a nyní podstupuje operaci očí, aby byly světlejší. 

“Operace očí proběhla bez anestezie, byla velice bolestivá a trvalo dlouho, než se mi oči zahojily. Musel jsem si kapat kapky do očí a nosit extrémně tmavé brýle. Na moment se ze mě stal upír, protože jsem byl extrémně fotosenzitivní. Na začátku mě bolel jen pohled na hvězdy, ale několik dnů po operaci už oči fungovaly normálně. Nevím, jak tohle ovlivní můj zrak do budoucna. Ale musím podstoupit ještě několik zákroků, aby oči změnily barvu na krystalově modrou, teď jsou ještě takové zašedlé.”

Video se připravuje ...
Mladík utratil téměř milion, aby vypadal jako elf • VIDEO: facebook.com/PlasticoPrincipe

K dalším zákrokům, které chce Luis podstoupit, patří např. operace čelisti, aby jeho tvář měla ostřejší rysy. Chce si nechat seříznout uši a přidat do nich implantáty, aby byly do špičky. Současně plánuje nechat si voperovat svalové implantáty, prodloužit si nohy, aby byl vyšší, a chce si nechat odstranit žebra, aby si mohl vytvarovat užší pas. 

“Necítím to jako obsesi, považuji se především za trans-species – stejně tak, jako se cítí transsexuálové. Potřebuji se stát tím, čím se uvnitř cítím. Neočekávám, že to lidé pochopí, jen žádám, aby to respektovali.”

Autor: Rebeka Stoklasová