Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jaký je sex dvou žen? S tímhle se ženy v internetových diskusích svěřily!

  • 11. května 2017 | 06:00

    Není pochyb, že sex s jinou ženou mnohé ženy láká. Ne všechny, ale je jich velká spousta. Dokonce si klidně podají inzerát, aby si našly někoho, s kým si to mohou vyzkoušet. To, že ženu láká vyzkoušet sex se ženou, z ní ještě nedělá lesbičku, je mnoho lidí na světě, které vzrušují obě pohlaví. Jaký je takový sex?

  • Ženský dotyk

    Autor: shutterstock

    "Ženy obecně jsou schopné se více navzájem dotýkat a pusinkovat, objímat a tak dále – ve srovnání s muži. Ženy prostě nemají takové to mužské štítění se stejného pohlaví. Souvisí to s jejich naprosto odlišnou a vypracovanější, jemnější sexualitou. Proto mají někdy takové představy, jindy rovnou sex se ženou, aniž by byly lesby."

    Pravidla sexu s kamarádem:

    Video se připravuje ...
    Pravidla sexu s kamarádem • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)

  • Vzájemná chemie

    Autor: shutterstock
    "Taky mě to láká, ale nepotkávám moc takových, které by mě přitahovaly. Myslím, že takovou jsem potkala snad jen jednou. Taky tam je potřeba vzájemná chemie."

  • Orální zkušenost

    Autor: shutterstock
    "Mě třeba nejvíc láká na sexu se ženou orální sex. Protože i když jsou chlapi šikovní, myslím, že žena ví co a jak, přece jenom má taky ženské tělo."

    Jak být lepší milenka:

    Video se připravuje ...
    Jak být lepší milenka • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)/shutterstock

  • Hledání přes inzerát

    Autor: shutterstock
    "Taky mě to lákalo a nelenila jsem a svůj sen si splnila. Dala jsem si inzerát a na ten se mi ozvalo hned několik žen. S jednou z nich jsem se sešla. Musím přiznat, že jsem se styděla až za roh, ale po lahvi vína jsem si dodala odvahu. Skončily jsme u ní doma. Bylo to skvělé, možná lepší než s chlapem, klidně bych si to zopakovala."

  • Se ženou je to milování

    Autor: shutterstock
    "Náhodou můžu říct, že se ženou to není sex, ale spíše milování. Měla jsem přítele a tomu to nevadilo, ba naopak, a já jsem měla touhu si to zkusit. Lesbička nejsem, v životě bych s ženou nežila i možná po ulici bych se styděla jít s ženou za ruku, ale ta touha to zkusit tam byla. Tak jsem si dala inzerát a ozvala se spousta slečen. Chemie musí fungovat a jedna slečna se našla. Alkohol udělal také svoje a můžu říct: je to krásný, procítěný, plný doteků, vášně. Za tu zkušenost jsem ráda. Dopadlo to tak, že jsme se párkrát takto sešly, teď už si jen sem tam napíšeme. Ona je šťastně vdaná a já mám miminko."

    Tohle v posteli slyšet nechceme!

    Video se připravuje ...
    Tohle v posteli slyšet nechceme! • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)

  • Nenadchlo mě to

    Autor: shutterstock
    "Už jsem si to zkusila a nijak mě to nenadchlo. Je sice fakt, že to bylo někdy v šestnácti s mladší kámoškou, která neměla žádné zkušenosti, a byl to takový pokus, neoddaly jsme se tomu nijak naplno, takže je možné, že teď bych to už prožívala jinak. Ale kvůli tomu, že už jsem to zkusila, už se mi do toho nechce."

Diskuse ke článku
.