Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity na síti: Namakaný Mareš a Hejdová v Londýně

  • 13. května 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? 

  • Klára Vytisková

    Zpěvačka Klára Vytisková (32) co nevidět porodí a trefně popsala, jak se právě cítí: "Tyhle poslední dny už se cejtím jako vajíčko s překvapením." 

    Klára Vytisková
    Autor: Instagram.com

  • Zorka Hejdová

    Zorka Hejdová (26) si užila minulý víkend v Londýně se svým manželem Mírou (33). Svůj Instagramový účet zasypala spoustou fotek. Toto je jedna z nich: "Je neuvěřitelný, co všechno může člověk zažít a vidět za 48 hodin! Jde jen o to, zvolit si ten správný dopravní prostředek!"

    Zorka Hejdová v Londýně.
    Autor: Instagram.com

    Podívejte se na video, kde Zorka mluví o svém koníčku:

    Video se připravuje ...
    Zorka Hejdová musela začít běhat kvůli závislosti na palačinkách • VIDEO: Ladislav Novák

  • Vlastina Svátková

    V pondělí Vlastina Svátková (35) porodila syna Matyáše a toto je první fotka po návratu z porodnice domů, kterou přidala v pátek. Od synů se dočkala reakce: "Proboha maminko, ty čekáš další miminko??!!" napsala herečka k fotce. Také si postěžovala, že v porodnici žádná kila nenechala, ale všechny si je vzala domů. 

    Vlastina Svátková
    Autor: Instagram.com

    Podívejte se, jaký snubní prsten dostala Vlastina od svého manžela, kterého si vzala loni v říjnu: 

    Video se připravuje ...
    Vlastina Svátková z První republiky nám ukázala unikátní snubní a zásnubní prsten • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

  • Kateřina Kristelová

    Kateřina Kristelová (37) vyrazila na romantickou dovolenou ve dvou s jejím novým přítelem fotbalistou Tomášem Řepkou (43). Vyrazili do Turecka a Kateřina se pochlubila útlou postavičkou.

    Kateřina Kristelová s Tomášem Řepkou
    Autor: Instagram.com

    Kateřina Kristelová
    Autor: Instagram.com

  • Martina Pártlová

    Oproti Kristelové a Hejdové nevzala Martina Pártlová (37) na dovolenou svou drahou polovičku, ale tu ještě dražší: kamarádku Veroniku Arichtevu (30). Užívaly si slunce a moře na Floridě! A tuto fotku pořídily při odjezdu domů, kam se jim podle jejich výrazu vůbec nechtělo!

    Martina Pártlová s Veronikou Arichtevou
    Autor: Instagram.com

  • Leoš Mareš

    Určitě vám neuteklo, že Leoš Mareš (41) poslední dobou zapracoval na svém těle. Dovolenkovou fotku bez trička si proto nemohl nechat ujít! S přítelkyní Monikou Koblížkovou vyjeli do Ománu.

    Od světa sociálních sítí si ale dal na tři dny odpočinek. Výsledek? "Nic se nestalo a bylo to moc příjemné. Knížky, drinky, povídání nebo jen tak přemýšlení. Chtělo by se říci, že by to tak mělo být častěji, ale proč vlastně? Žádné poučování nebo moralizování ode mě nečekejte. Ať si každý dělá, co chce. Já jsem si dal tři dny oraz, bylo to fajn, ale zítra na ten můj Instagram zase něco dám. Klasika. Dovolenková vytahovačka. Vždyť to znáte..." napsal k fotce na Instagramu.

    Leoš Mareš
    Autor: Instagram.com

  • Aňa Geislerová

    Vládní krize vyhnala na Václavské náměstí demonstrovat stovky lidí. Ze slavných osobností se tam ukázal například Tomáš Klus (30) nebo Aňa Geislerová se sestrou Ester (33).

    Aňa a Ester
    Autor: Instagram.com

     

Autor: red
Diskuse ke článku
.