Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nej outfity uplynulého týdne: Odvážné modely z hudebního festivalu i strašák do zelí!

  • 19. dubna 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Alessandra Ambrosio (36)

    O velikonočním víkendu proběhla první část hudebního festivalu Coachella. V americkém Indiu se každoročně sejdou desítky celebrit, které si hudební akci roku nenechají ujít. Ozdobou každého ročníku je topmodelka Alessandra Ambrosio a ani letos tomu nebylo jinak. Tentokrát vsadila na country styl, který se na festival dokonale hodí. Džínové kraťasy a bundička, krajkovaný zkrácený top a kozačky. Skvělé!

    Alessandra Ambrosio
    Autor: profimedia.cz

    Podívejte se na další outfity z hudebního festivalu Coachella:

    Video se připravuje ...
    Podívejte se outfity z festivalu Coachella • VIDEO: youtube.com_Clevver News/BPŽ

  • Paris Hilton (35)

    Na Coachelle nikdy nechybí ani Paris Hilton, která většinou sází na bohémský styl. I letos oblékla barevné maxišaty, které měly opravdu odvážný výstřih, a k nim samozřejmě přidala nespočet výstředních doplňků. Za zmínku stojí určitě sluneční brýle ve tvaru srdce nebo čelenka s kočičíma ouškama. Na hudebních festivalech je zkrátka všechno dovoleno a slavné ženy toho rády využívají.

    Paris Hilton
    Autor: profimedia.cz

  • Kim Kardashian (36)

    Hvězdička Kim Kardashian svými outfity velmi často šokuje, ale tentokrát ukázala, že umí zaujmout i v obyčejných jednobarevných šatech. Na premiéru dramatu The Promise vyrazila v měděných šatech s rolákem, které vypadaly elegantně, ale zároveň zvýrazňovaly její přednosti. Líbí se nám i hladké mikádo, které možná Kim přidalo pár let navíc, ale k antickým šatům se perfektně hodilo.

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz

  • Kelly Rowland (36)

    Bývalá členka dívčí kapely Destiny's Child zpěvačka Kelly Rowland se delší dobu na veřejnosti neukázala, ale pořád jí to sluší. Navíc se jí daří i po profesionální stránce, právě totiž vydala knihu s názvem Whoa, Baby!. Na podpisovou akci v New Yorku zvolila romantické šaty s květinami a rolákem a velmi zajímavé sandálky sahající skoro až do půlky lýtek. Vypadala skvěle!

    Kelly Rowland
    Autor: profimedia.cz

  • Nelly Furtado (38)

    Zpěvačka a textařka Nelly Furtado už několikrát bojovala s váhou, a tak se naučila nosit volné oblečení, ve kterém se nějaký ten špíček ztratí. Naneštěstí dost často vypadá tak trochu jako strašák. V tomto outfitu vyrazila do londýnského studia BBC, kde propagovala své nové album The Ride. V obličeji bylo poznat, že je právě teď šťastná, ale za to oblečení by si zasloužila přímou jízdenku do módního pekla.

    Nelly Furtado
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.