Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Velikonoce u Trumpů: Sešla se skoro celá rodina. Proč nepřijela Ivanka?

18. dubna 2017 | 08:00

Velikonoční svátky většina světa tráví společně se svou rodinou. Nejinak tomu bylo i v rodině amerického prezidenta Donalda Trumpa. Dle rodinné tradice se všichni kromě Ivančiny rodiny přesunuli na Floridu.

Velikonoční víkend trávila rodina Trumpova v rezortu Mar-a-Lago na Floridě. Prezidentova dcera Tiffany Trump s sebou přivedla také svého přítele Rosse Mechanica, se kterým chodí téměř dva roky. Na Floridu všichni přiletěli prezidentským speciálem Air Force One.

Do rezortu přijeli také Trumpovi synové Donald Jr., Eric a nejmladší Barron. V kostele, ve kterém si Donald bral svou ženu Melanii, byla rodina na mši. Bylo to prý poprvé od jmenování do funkce, kdy prezidenta viděli v kostele.

Takhle si prezidentova dcera Ivanka hraje se synem v Bílém domě:

Ivanka Trump trávila Velikonoce pouze se svým manželem a dětmi v Kanadě. Mimochodem – jejich nejmladší syn Joseph se narodil loni právě o Velikonocích. 

Melanie během letošních Velikonoc navštívila domov pro dívky, které musely opustit své rodiny kvůli domácímu násilí, Donald navštívil svůj golfový klub. Na Velikonoční pondělí už byl Donald s Melanií a Barronem v Bílém domě, kde se odehrál stočtyřicátýdevátý White House Easter Egg Roll pořádaný pro rodiny a děti.

Během této tradiční akce se hrají hry, hledají se schovaná vajíčka a předčítají se pohádky. Americký tisk ovšem letošní – první Trumpův – ročník zkritizoval. Ukázalo se totiž, že mezi dětmi nebyly žádné tmavé pleti.