Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šílený beauty trik! Podívejte se, jak nanášet make-up pomocí vejce natvrdo!

Zahoďte štětce, vyzkoušejte vajíčko! Jako vážně?!
4. dubna 2017 | 06:00

Pleť perfektně sjednocená pomocí make-upu je běžnou ranní rutinou spousty žen a čím dál častěji i některých mužů. V honbě za dokonalým lookem ho lidé zkoušejí nanášet ledasčím. Co například vyzkoušet natvrdo uvařené vejce?

Celý pokus můžete sledovat ve videu youtubera Nadiho. Ten vyhlásil pro své fanoušky výzvu, aby mu napsali nápady, čím vším by si mohl make-up nanášet. Nadi se rozhodl pomocí vajíčka nalíčit celý obličej, a to včetně očních stínů. Paradoxní je, že to vážně funguje, alespoň ze začátku. Potom se vejce začalo rozpadat a zanechávat kousíčky po obličeji... Škoda vajíčka! Více uvidíte ve videu:

Video se připravuje ...
Youtuber si zkouší nanést makeup pomocí vajíčka natvrdo • VIDEO: Youtube.com/PopLuxe/BPŽ

Ve světě kosmetiky a sociálních sítí se celkově rozpoutala vlna videí, kde si blogeři zkoušejí nanášet make-up bizarními věcmi, které by vás ani ve snu nenapadly. Dalšími pomůckami, kterými můžete nahradit štětec nebo beautyblender, jsou rajče, tampon, silikonové vycpávky z podprsenky nebo kondom.

Ano, i tím si někteří beauty nadšenci zkoušejí vykouzlit perfektní pleť! My se jenom ptáme: "Proč, proboha?" Silikonové vycpávky bychom ještě pochopily, ale tampony? Které během procesu spoustu make-upu pohltí? Vyhozené peníze! Zůstaneme věrné tradičnímu způsobu nanášení a vejce natvrdo si dáme radši k snídani. Co vy?

Autor: luh