Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nej outfity uplynulého týdne: Hluboký výstřih Sharon Stone a kulaté bříško Terezy Maxové

  • 21. března 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Tereza Maxová (45)

    Jedna z nejúspěšnějších českých modelek Tereza Maxová si nenechala ujít jeden z doprovodných programů aktuálního Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. K této příležitosti oblékla volné bílé šaty s drobným potiskem, ve kterých se jí nápadně rýsovalo bříško, které se snažila maskovat malou žlutou kabelkou, a tak není divu, že se ihned začalo spekulovat o tom, jestli nečeká čtvrtého potomka. Mohlo se ale samozřejmě jednat i o optický klam nebo nevhodný střih šatů. Každopádně to Tereze moc slušelo!

    Tereza Maxová
    Autor: profimedia.cz

    Jak Tereza Maxová nejraději relaxuje a co si k tomu dá za dezert? To se dozvíte ve videu!

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Adam Balažovič

  • Katy Perry (32)

    Zpěvačka Katy Perry se po rozchodu s Orlandem Bloomem rozhodně neschovává do ústraní, naopak je ozdobou společenských akcí snad ještě mnohem častěji než dříve. Její život je teď plný změn, před pár dny si totiž nechala ostříhat vlasy nakrátko. Na akci Human Rights Campaign Gala 2017 se předvedla ve sněhobílých šatech s vázáním za krkem a vrškem ozdobeným černými volány. Šaty ukázaly nejen její perfektní křivky, ale také to, že i s moderním mladistvým účesem můžete být za dámu s velkým D.

    Katy Perry
    Autor: profimedia.cz
  • Sharon Stone (59)

    Herečka Sharone Stone minulý týden všechny okouzlila na charitativní akci boxera Muhammada Aliho. Ten sice loni zemřel, ale jeho nadace funguje dál. Herečka se nebála na prahu šedesátky obléknout černé šaty s opravdu hodně odvážným výstřihem. Ostudu si však rozhodně neutrhla, naopak. Výstřih byl sice hluboký, ale hereččina ňadra v něm vypadala perfektně. Střih šatů jí navíc krásně vytvaroval postavu. Závidíme a tleskáme, Sharon je zkrátka úžasná!

    Sharon Stone
    Autor: profimedia.cz

  • Katie Holmes (38)

    Na premiéře televizní minisérie The Kennedys After Camelot samozřejmě nechyběla ani herečka, která v dramatickém seriálu ztvární Jacqueline Kennedy. Není to nikdo jiný než bývalá manželka Toma Cruise Katie Holmes. Tu na premiéru doprovodil herecký kolega Matthew Perry, který je také jedním z hlavních protagonistů. Katie oblékla starorůžové saténové šaty ozdobené krajkou, které jí opravdu padly jako ulité. Díky tomu, že je vysoká, jí sluší i délka ke kotníkům, kterou si jen tak někdo nemůže dovolit. Skvělé!

    Katie Holmes
    Autor: profimedia.cz
  • Ashley Graham (29)

    Jedna z nejznámějších plus size modelek Ashley Graham je na své kypré tvary pyšná a nijak je neskrývá. Proč taky, když se díky nim dostala na titulní stránky Vogue, Glamour nebo třeba Elle. Minulý týden se předvedla ve stříbrných midišatech, které opravdu těsně kopírovaly její křivky. Stoprocentně pod nimi měla kvalitní stahovací prádlo, protože vosí pas a žádný špíček rýsující se pod šaty byly podezřelé. Ale i tak jí fandíme za odvahu!

    Ashley Graham
    Autor: profimedia.cz

    Podívejte se na video, jak probíhalo focení plavek pro sportovní magazín Sports Illustrated.

    Video se připravuje ...
    Jak probíhalo focení titulní strany? • VIDEO: youtube.com/sportsillustratedswimsuit

Diskuse ke článku
.