Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Objevte vůně, které Vám vykouzlí úsměv na rtech

13. března 2017 | 00:00

Jaro je doslova za dveřmi – už jen pár dní a odložíme teplé svetry a vyrazíme na krásné jarní procházky. To, co během romantických toulek oceníte nejen Vy, ale i Váš partner je nádherná vůně.

Každá z nás má nějaké preference vůní, které souvisí s naší povahou. Výběr vůně je ale naprosto intimní a komplikovaná záležitost. Můžete si o sobě myslet, že byste nikdy nepoužila ovocnou vůni, ale pak najdete takovou, která Vás naprosto očaruje.

Ovocné a ovocně-květinové vůně nemusí být pouze doménou dospívajících slečen. V Itálii se zrodila řada vůní Spa Fruit pod taktovkou značky Frais Monde. Osm unikátních kompozic je důkazem, že také ovocné vůně mohou být sofistikované, unikátní a naprosto úchvatné.

Autor: Frais Monde

Která bude tou pravou pro Vás?

Milujete unisexové vůně, které nejsou sladké? Takové, které Vám přinesou svěžest a optimistickou energii? Bude se Vám líbit zelené jablíčko s ambrou, nebo pomeranč opepřený pikantními lístky chilli. Zkuste také čistou bavlnu ve spojení s pomerančem – ta Vás jistě nezklame.

Jste optimistka, která věčně hledá pravou lásku? Kolem prstu si Vás omotá překrásná kombinace broskve a pudrového mošusu. Vyzkoušejte ale i musk ve spojení s meruňkou. Obě lehce gurmánské vůně jsou prostě dokonalé. Jen pozor – vyvolávají chuť na něco hříšně dobrého.

Toužíte po vůni, kterou nemá nikdo jiný? Takové exotické litchi s magnólií champaca představuje sladkou vůni, která v sobě má něco neuvěřitelně návykového. Podlehněte jejímu kouzlu. Dejte šanci také smyslné švestce, která si báječně rozumí se zelenými tóny bambusu. Pulzující sebevědomá vůně je svůdná a hřejivá jako exkluzivní koňak. Nesmírně unikátní je také vůně rebarborových květů – potěší milovnice kořenitých vůní, které jsou zároveň velmi elegantní a smyslné.

Autor: Frais Monde

Italské vůně Spa Fruit si můžete dopřát v podobě klasické toaletní vody, ale také jako parfémovaný olej. Ten má velmi jemné složení bez alkoholu a parabenů a nanáší se po kapkách přímo na kůži. Kupte si jeden a nebudete vědět, kdy přestat. Parfémované oleje Frais Monde si oblíbilo už mnoho zákaznic a to nejen kvůli krásným vůním, ale také díky dlouhotrvající výdrži a praktickému balení. Malá lahvička se vejde i do té nejmenší kabelky, takže svou krásnou vůni můžete mít vždy u sebe.

Objevujte nádherné italské vůně Frais Monde v parfumerii Elnino.cz.

Více o značce najdete na www.fraismonde.cz.

Další jarní trendy najdete v našem jarním speciálu.