Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Mariah Carey bez kalhot a plešatá Kristen Stewart!

  • 14. března 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Demi Lovato (24)

    Americká zpěvačka Demi Lovato si nenechala ujít 30. ročník předávání hudebních cen Nickelodeon Kids' Choice Awards. K této příležitosti oblékla korálově červené šaty s průstřihy na bocích a vysokým rozparkem. I když zpěvačka nemá postavu jako většina jejích kolegyň z branže, ze svých křivek si rozhodně hlavu nedělá. A jak vidíte, i když nejste jako z přehlídkového mola, můžete vypadat i v odvážnějších šatech nádherně, vkusně a sexy.

    Demi Lovato
    Autor: profimedia.cz
  • Heidi Klum (43)

    Na stejné losangeleské akci nechyběla ani topmodelka Heidi Klum, která byla jako vždy ozdobou celého večera. V šatech Versace s nevšedním geometrickým vzorem vypadala úchvatně. Skvělou volbou byly i minimalistické černé sandálky a rozpuštěné vlasy, díky kterým padla opravdu veškerá pozornost na propracované šaty. Heidi je hvězda!

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz

  • Mariah Carey (46)

    Ani zpěvačka Mariah Carey nezůstala ten večer doma, a na předávání hudebních cen dorazila dokonce i s bývalým manželem a oběma dětmi. Celá rodina se sladila do sportovního stylu, což bylo hezké, ale zpěvaččiny šaty mohly být alespoň o pár centimetrů delší. Takhle to vypadalo, že si do společnosti vyrazila jen v o pár čísel menší mikině a punčocháčích. Mariah je zkrátka ráda středem pozornosti!

    Mariah Carey
    Autor: profimedia.cz
  • Kristen Stewart (26)

    Americká herečka Kristen Stewart před pár dny šokovala velkou změnou vizáže. Už dávno to není něžná brunetka s lesklou hřívou, dnes je z ní blondýna, a navíc ostříhaná na ježka. Na newyorskou premiéru dramatu Personal Shopper, kde hraje hlavní roli, vyrazila ve třpytivých šatech Chanel. Ty byly netradiční díky roláku a dvěma předním kapsám a padly jí jako ulité. Ale na ten účes si zkrátka nějak nemůžeme zvyknout.

    Kristen Stewart
    Autor: profimedia.cz
  • Christina Milian (35)

    O americké herečce Christině Milian je v poslední době slyšet mnohem více než dříve. Na losangeleskou premiéru filmu Kong: Ostrov lebek dorazila v olivově zelených saténových šatech s rafinovanými průstřihy kolem prsou. K netradičnímu odstínu své róby naprosto správně zvolila zlaté doplňky. Vypadala jako řecká bohyně! Skvělé!

    Christina Milian
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Herečka Christina Milian na filmové premiéře • VIDEO: youtube.com_MaximoTV/BPŽ

Diskuse ke článku
.