Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tajné triky nejkrásnějších modelek: Staňte se andílkem Victoria´s Secret

  • 14. března 2017 | 06:00

    Každý prosinec se předvedou nejslavnější topmodelky na velkolepé Victoria´s Secret přehlídce spodního prádla. Přehlídka se koná od roku 1996 a vedle Tyry Banks (42), Laetitie Casty (38) nebo Heidi Klum (43) na ní zazářily i Češky Daniela Peštová (46), Karolína Kurková (32) a Eva Herzigová (43). Letošní ročník se uskutečnil v romantické Paříži a rozhodně bylo na co se dívat! Poodhalily jsme pro vás několik triků těchto takzvaných andílků, jak mít perfektní vlasy i make-up!

  • Perfektní vlasy

    Většina andílků má božské vlasy plné objemných vln. Abyste zářila stejně jako oni, radí kadeřník slavných modelek šest jednoduchých triků. Pokud vaše kadeře nesahají alespoň nad prsa, nezoufejte. Letos se na módní přehlídce ukázaly i modelky s mikádem, a dokonce i s ježkem! K objemným vlnám vede šest kroků...

    Modelky se připravují na přehlídku Victoria's Secret.
    Autor: Reuters

  • Aplikujte objemovou pěnu

    Abyste dosáhla nadýchaného živého účesu, je potřeba zahájit úpravu důkladnou přípravou. Po umytí naneste objemovou pěnu ke kořínkům. Kadeřník andílků doporučuje aplikovat trochu pěny ve spreji i na kartáč, kterým vlasy pročešete. Účes bude díky tomu nejen nadýchaný, ale bude i lépe držet.

    Video se připravuje ...
    Jak správně nanést tužidlo do vlasů? • VIDEO: Adam Balažovič

  • Vlasy důkladně vysušte

    Pro extra velký objem začněte s fénováním v předklonu a vysušte vlasy asi na 80 %. Pak přehoďte hřívu zpět a dosušte ji přes kulatý kartáč dohladka. Využít můžete i horkovzdušnou kulmu, která vám práci usnadní. S fénováním si dejte na čas. Jedině opravdu pořádně vysušené vlasy nebudou zplihlé a rozčepýřené. 

    Video se připravuje ...
    Jak si správně vyfoukat vlasy a získat vytoužený objem? • VIDEO: Adam Balažovič

  • Najděte si svou cestu

    Kadeřníci modelek Victoria´s Secret se snaží vyzdvihnout individualitu každé z nich. Na rozdíl od jiných přehlídek nemusí být všechny modelky jako přes kopírák, a tak má každá svůj speciální účes na míru podle rysů obličeje. Důležitou roli hraje i pěšinka, která určuje směr, jakým vlasy splývají, a může tak vyzdvihnout i utopit krásu vašeho obličeje. A jak přijít na to, na kterou stranu ji máte? Po vysušení vlasů zatřeste hlavou a pěšinka, která se přirozeně ukáže, je tou, která vám sedí nejlépe. Pak už jen dbejte na to, aby byla opravdu rovná, s čímž vám pomůže hrot tupírovacího hřebenu.

    Foto z přehlídky Victoria´s Secret v Paříži 30. 11. 2016
    Autor: Instagram.com

  • Přidejte něco extra

    Víte, co je tím nejtajnějším tajemstvím hustých hřív supermodelek? Podvod, protože téměř všem doplňují kadeřníci účes umělými vlasovými klipy. Na normální nošení je to trochu nepraktické, ale na večírek nebo důležité rande jsou pramínky připínacích umělých vlasů ideální volbou. Důležité je ale dbát na kvalitu! Pořiďte si proto nejlépe vlasy lidské, které můžete v klidu mýt a stylovat jako své vlastní.

    Video se připravuje ...
    Vystoupení Lady Gaga na přehlídce Victoria´s Secret v Paříži 2016 • VIDEO: Youtube.com/LadyGagaVEVO/BPŽ

  • Zahajte vlnobití

    Pro Victoria´s Secret topmodelky jsou typické objemné vlny, kterých dosáhnete širší kulmou. Letošní přehlídce vládl opravdu jemný přirozený účes jako od moře. Abyste neměla lokny jako princezna, zvolte nástavec o průměru kolem 3 cm. Vlasy natáčejte směrem od obličeje, vzniklé vlny namotejte na prst, zachyťte je pinetkou a počkejte, až úplně vychladnou.

    Video se připravuje ...
    Naučte se používat kulmu. Je to jednoduché! • VIDEO: Adam Balažovič

  • Zafixujte

    Chvíli před odchodem na večeři nebo večírek pinetky rozpusťte a vlasy pročešte hřebenem se širokými zuby, který přestříknete fixačním lakem. Na závěr vlasy přelakujte.

    Video se připravuje ...
    Jak si správně nalakovat vlasy, aby nevznikla "helma"?

  • Perfektní make-up

    Andílci jsou známí nejen svou dokonalou postavou a nadýchaným účesem, ale i svěžím a mladistvým make-upem. Jejich vizážisté poodhalili několik triků, díky kterým můžete zářit a oslňovat i vy!

    Ani nejlepší vizážista nezmůže zázraky s unavenou a mdlou pletí. Modelky proto nedají dopustit na hydratační masky, dostatek spánku a zdravou životosprávu. Než jim vizážisté nanesou make-up, rozzáří tvář pleťovým olejem a přípravu završí jemnou podkladovou bází.

    Video se připravuje ...
    Vyzkoušeno před kamerou: Perfektní krém pod make-up a chladivý balzám • VIDEO: Adam Balažovič

  • Slaďte korektor

    Na kruhy pod očima ženy často aplikují příliš světlý korektor. To je ale chyba! Abyste dosáhla celistvého tónu, měl by být korektor téměř ve stejném odstínu, jaký má i vaše pokožka.

    Kendall Jenner při přípravách na přehlídku v Paříži 30. 11. 2016.
    Autor: Profimedia.cz

     

  • Vynechte pudr

    Doby, kdy si šly dámy přepudrovat nos, jsou minulostí. Trendem je rozzářená tvář plná lesku. Na přehlídce Victoria´s Secret se proto pudr vynechává úplně. Vy ho používejte jen v případě velmi mastné pokožky a jen na T-zónu. 

    Video se připravuje ...
    Rychlé ranní líčení do práce, které vám vydrží perfektní až do večera • VIDEO: Adam Balažovič

  • Začněte řasenkou

    Většina žen nanáší řasenku až v posledním kroku. Podle vizážistů andílků to je ale chyba! První vrstvu doporučují pro dlouhou výdrž nanést ještě před aplikací stínů. Černé linky nikdy! Působí totiž příliš tvrdě a narušily by typický zářivý look něžných modelek. Místo nich jim vizážisté nanášejí šedé linky, přes které aplikují ještě hnědou tužku. A nakonec vše přirozeně rozmažou. Andílci sice působí dokonale, ale jejich make-up úplně perfektní není. Cílem je totiž živá pleť plná přirozenosti.

    Modelky se připravují na přehlídku Victoria's Secret.
    Autor: Reuters

Autor: Natálie Hrdá, luh
Diskuse ke článku
.